De ce l-ai atras? 3 motive la care nu te-ai aştepta

Te-a ales pentru că îi era foame

Într-un studiu realizat în campusul unei universităţi, doi cercetători au întrebat diferiţi studenţi dintr-o cantină de care siluete feminine sunt mai atraşi.

Bărbaţii care luaseră deja masa au fost atraşi de femeile cu greutate normală, iar cei cărora le era foame (pentru că nu apucaseră să mănânce) au indicat doar siluete mai plinuţe.

Aceleaşi preferinţe le manifestă bărbaţii când sunt într-o situaţie stresantă. Puşi să aleagă, preferă într-o majoritate covârşitoare siluete mai pline (spre limita obezităţii, de fapt).

Concluzia cercetorilor: bărbaţii sunt atraşi de anumite tipologii în anumite momente. Când preferă femeile cu forme, ei le asociază subconştient cu siguranţă, control, hrană, îndestulare.

 

Erai îmbrăcată în roşu

O femeie îmbrăcată în roşu atrage toate privirile bărbaţilor.

Şi asta nu pentru că este spectaculoasă, ci pentru că bărbaţii au propria lor traducere pentru roşu şi asociază această culoare cu deschiderea sexuală şi dorinţa unei femei de a experiementa.

Pe de altă parte, purtând roşu ne schimbăm comportamentul, spun psihologii, pentru că vrem să ne adaptăm la imaginea pe care ştim că o inducem şi chiar acţionăm ca femei independente şi sigure, ceea ce îi atrage pe bărbaţi. Roşu este o armă secretă şi în cazul bărbaţilor. Citeşte aici

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Relatii in familie