De ce divorțează românii?


Divorțul este o experiență care lasă urme adânci în sufletul ambilor parteneri. Tot mai multe cupluri aleg să se despartă, iar dacă unii oameni iau această decizie după ce au petrecut o lungă perioadă de timp împreună, alții divorțează la scurt timp de la oficializarea căsătoriei.

Motivele pentru care românii aleg să divorțeze sunt diverse și țin de fiecare familie în parte. În timp ce în unele cupluri există probleme grave și care cu greu pot fi rezolvate, în alte relații, motivele despărțirii sunt cât se poate de banale.

De ce divorțează românii?

Într-un top al principalelor probleme care îi determină pe români să se despartă de partenerul de viață, lipsa banilor și infidelitatea ocupă locurile fruntașe. Cei mai mulți dintre români cred că problemele financiare sunt principala sursă a neînțelegerilor și în momentul în care nu pot rezolva această problemă, cuplurile aleg să se despartă.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a vedea de ce divorțează românii.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Ce le lipsește românilor pentru a fi fericiți?

Îl mai știu românii pe Mihai Eminescu?

Personalități din România care au murit în 2018. A fost anul în care ne-au părăsit mari artiști, politicieni, oameni de televiziune

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Alte video-uri