Cum vor arăta nunțile, după doi ani de pandemie?

Eliminarea măsurilor de restricție impuse de pandemia de Covid-19 a însemnat cea mai bună veste pentru cei dornici să-și unească destinele, dar și pentru cei implicați în organizarea propriu-zisă a evenimentului. Care sunt tendințele în acest domeniu? Cum vor arăta nunțile în 2022?

Ținute, locație, muzică, aranjamente florale – nunțile reprezintă momente unice din viețile noastre, însă presupun efort și răbdare în organizarea lor, astfel încât rezultatul să fie unul spectaculos.

Vor fi nunțile de anul acesta deosebite față de anii trecuți? Cu siguranță, da! Și asta deoarece petrecerile nu mai sunt condiționate de nicio regulă de distanțare.

Iar acest entuziasm și dorința de a petrece alături de cei dragi se va reflecta în toate detaliile legate de eveniment.

Nunțile lui 2022 vor reflecta bucuria revederii

Detalii asortate cu stilul locației, de la veselă, tacâmuri și pahare, photo-cornere, baruri, colțuri tematice și desfășurător presarat cu momente live, până dimineața sunt câteva dintre cerințele cuplurilor care se pregătesc pentru marele moment.

În ceea ce privește rochiile de mireasă, se preferă cele cu broderii spectaculoase sau accesorii inedite, care să iasă în evidență. „Pentru miresele romantice, voalul de mătase rămâne în continuare în topul alegerilor, pus în valoare de diferite aplicații manuale sau accente decorative, cum ar fi fulgii de struț, oferind un plus de prețiozitate', explică designerul vestimentar Andreea Mărcuță.

În cazul buchetelor florale, lucrurile se schimbă, întrucât intervine latura subiectivă, legată de flori preferate, culori sau arome care amintesc de alte momente importante din trecut.

„Culorile preferate pentru buchetele de mireasa rămân albul și pastelurile, însă și cele accentuate precum roșul, portocaliul sau galbenul au fanii lor printre viitorii miri', spune maestrul florist Nicu Bocancea.

Grija pentru detalii e esențială

Iar în ceea ce privește machiajul și hairstylingul, acestea ar trebui să completeze întreaga ținută, să ofere prețiozitate miresei, dar și confortul de a avea un styling general impecabil și rezistent. În acest sens, hair-stylistul Adrian Perjovschi oferă mai multe detalii.

„Nu recomand volumul sau taparea exagerată din coafură, totul să fie cât mai simplu, elegant, comod de purtat și de privit. Ce mi se pare cel mai important este ca miresele să țină cont de , acea vizită în salon în urma căreia se stabilesc culoarea, tunsoarea, coafura din ziua nunții, pentru cât mai puțin imprevizibil și un minim de stress în ziua nunții care este atât de agitată și încărcată de nenumărate griji'.

„Mirii se gândesc mai mult ca oricând cum să își surprindă invitații și să trăiască împreună o seară de neuitat și ajung astfel la mai multe momente artistice, iar tema unui organizator este să fie liantul între toți furnizorii, astfel încât să nu descoperim în ziua evenimentului probleme care puteau fi prevăzute', explică Ivona Nenu, wedding planner.

Aceasta a precizat că un moment tot mai important în cadrul nunții este cel pe care mireasa îl petrece chiar în dimineața nunții alături de cele mai bune prietene, de mama, de persoanele feminine dragi din viața ei.

Wedding Trends 2022 – 380_resize_resizeSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Foto: White Ruffles

Citește și: A fost inaugurată cea mai frumoasă clădire din lume

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber