Cum va fi vremea în minivacanța de Rusalii 2018? Iată care sunt veștile meteorologilor pentru perioada următoare

cum va fi vremea în minivacanța de Rusalii 2018

Sărbătoarea Rusaliilor le aduce românilor o nouă minivacanță în anul 2018. Weekendul prelungit 25-28 mai reprezintă un prilej bun pentru foarte multe persoane de a-și programa o mică vacanță, iar cei mai îndrăzneți se pot bucura chiar de un concediu în toată regula, asta dacă au ales să lege acest weekend prelungit cu ziua de vineri, 1 iunie, care este inclusă pe calendarul liberelor legale.

Cum va fi vremea în minivacanța de Rusalii 2018?

Pentru cei care și-au făcut planuri în minivacanța de Rusalii 2018, meteorologii vin cu vești bune din punct de vedere al valorilor termice. În perioada imediat următoare, temperaturile vor fi cuprinse între 24 și 30 de grade Celsius, atmosfera fiind una plăcută în majoritatea zonelor țării.

Cu toate că din punct de vedere termic nu vor exista probleme, meteorologii atrag atenția că există posibilitatea ca aversele să își facă simțită prezența, mai ales pe 28 mai. Ploile vor fi de scurtă durată, acestea fiind mai însemnate cantitativ la începutul lunii iunie.

 

La munte, temperaturile sunt normale pentru această perioadă, dar meteorologii anunță că pot să apară precipitații, acestea fiind însoțite de grindină, intensificări ale vântului și descărcări electrice, mai ales în intervalul 25-29 mai, potrivit meteoromania.ro

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Cine este Gina Haspel, prima femeie din istorie care va conduce CIA

Primul om ucis de o ţigară electronică. În timp ce „fuma', dispozitivul a explodat, iar bărbatul a murit pe loc

Robotul Sophia, o prezență feminină sau un pericol pentru viitorul umanității? Iată de ce nu poartă perucă

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri