Cum stimulezi creșterea părului. 4 metode cu care mergi la sigur


Părul lung este, poate, cea mai pregnantă trăsătură a feminității. Adesea, o femeie cu părul lung și, desigur, aranjat nu mai are nevoie de niciun strop de make-up. Podoaba capilară îi pune în valoare suficient de mult trăsăturile pentru a nu mai avea nevoie de niciun artificiu de machiaj.

Dar chiar este posibil să stimulăm creșterea părului sau este doar un mit? Părul persoanelor caucaziene crește cu 1 cm pe lună, dar se pare că depășirea acestei cifre nu este chiar misiune imposibilă.

Cum stimulezi creșterea părului prin 4 metode simple

1. Creșterea părului depinde, în primul rând, de nutrimentele pe care sângele le transportă la rădăcina părului. Deci modul în care ne alimentăm este esențial în stimularea creșterii părului. Prin urmare, din alimentație nu trebuie să ne lipsească proteinele, mineralele precum zincul, magneziul, fierul sau vitaminele A, B și C.
2. Părul crește mai repede dacă este menținut curat tot timpul. Și asta pentru că acumularea de impurități la rădăcină îi întârzie creșterea.
3. Părul se rupe mai ușor dacă-l perii. Ideal este să înlocuiești peria cu pieptenele.
4. Creșterea părului poate fi stimulată și prin folosirea produselor corespunzătoare. Măștile naturale pe bază de colagen și uleiuri vegetale fac adevărate minuni. Formulele folosite în șampoanele, balsamurile, măștile și uleiurile de păr Wash&Go transformă părul deteriorat într-un păr frumos, strălucitor, plin de viață și de volum și îi stimulează creșterea. Aceste produse refac structura firului de păr, hrănindu-l și hidratându-l în profunzime.
Mai multe detalii despre stimularea creșterii părului, în materialul video.
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Alte video-uri