Părintele adolescentului perfect – Între noi, părinții, de vorbă cu Aurora Liiceanu

Putem fi parintii perfecti ai unor adolescenti perfecti? Chiar ne dorim asta? Multi spun ca drumul spre perfectiune este acelasi drum care sfarseste in tristete si izolare. Cu toate astea, in mod firesc, ne comportam ca si cand am vrea sa fie posibil. Vrem de la adolescenții nostri sa invete bine, sa le placa scoala, sa fie ordonati, sa comunice cu noi in orice situatie, sa ne asculte si sa aiba prietenii potriviti. Oare nu cerem prea mult? Oare ne-am conturat in minte un model al „adolescentului perfect' in care incercam sa ne incadram – fie si cu forța – copilul?

Intre noi, parintii - de vorba cu Aurora Liiceanu

Miercuri, 12 noiembrie, ora 18.30, va invitam la semiarul cu tema Parintele adolescentului perfect , un eveniment Intre noi, parintii – de vorba cu Aurora Liiceanu realizat impreuna cu revista Avantaje, ce va avea loc la Hotel Capital Plaza din Bucuresti.

Alaturi de psihologul Aurora Liiceanu, psihoterapeutul Simona Tofan si Daniela Palade-Teodorescu, redactor-sef Avantaje, vom incerca sa identificam situatiile in care noi, parintii, nu procedam intotdeauna corect si sa gasim abordari diferite, care sa ne ajute sa construim relatii armonioase cu adolescentii nostri. Cu ajutorul exemplelor si situatiilor concrete vom analiza ce atitudini blocheaza buna comunicare si care ar fi, din contra, cele care o pot favoriza.

Dacă vrei să participi la eveniment, completează formularul de mai jos cu numele și prenumele, orașul și adresa ta de e-mail. Mai mult, scrie și întrebările pe care ai vrea să le adresezi celor doi specialiști invitați la acest seminar!  Invitațiile vor fi distribuite în format electronic, în limita a 40 de locuri.

Intalnirile Intre noi, parintii – de vorba cu Aurora Liiceanu se desfasoara in cadrul programului Intre noi, parintii . Pe www.intrenoiparintii.ro puteti gasi informatii si sfaturi utile pentru a dezvolta o relatie deschisa si constructiva parinte-adolescent.
Va asteptam!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Mama si copilul