Cum să faci o super-vază-iepuraș? Cea mai frumoasă decorațiune de Paște


Cum să faci o super-vază-iepuraș? E mai simplu decât ți-ai imaginat. Decorațiunile îți înfrumusețează masa de Paște și nu e nevoie să alergi prin magazine pentru a le achiziționa. Urmând câțiva pași poți învăța rapid cum să faci o super-vază-iepuraș.

Dacă îți dorești o decorațiune originală și care să poarte amprenta ta, îți poți confecționa singură o vază cu un design special și care să aibă ca tematică sărbătoarea Paștelui. Va înfrumuseța masa de Paște, iar tu vei avea satisfacția că ai reușit să o realizezi chiar tu,  folosind câteva lucruri pe care cu siguranță le ai prin casă.

Cum să faci o super-vază-iepuraș?

Ești părinte? Atunci trebuie să faci alături de copiii tăi o super-vază-iepuraș. În acest mod vei petrece timp de calitate alături de cei mici, le vei dezvolta abilitățile practice și îi vei învăța cum să transforme lucrurile vechi în obiecte folositoare pentru locuință.

Vaza-iepuraș este haioasă, iar pentru cei mici va fi o adevărată bucurie să o realizeze.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a vedea ce materiale trebuie să folosești și cum să procedezi pentru ca la final să te poți lăuda cu o super-vază-iepuraș.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Lucruri mai puțin cunoscute despre Charlie Chaplin

Ce superstiții au românii?

Ce cărți citesc românii în 2019

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Alte video-uri