Cum sa ai o nouă săptămână bună, începând de luni

O noua zi

Haideţi să învăţăm împreună cum să avem o săptămână bună, începând cu ziua de luni!

Pentru că multe dintre noi încă ne luptăm cu zilele de luni, ne-am gândit ce ar fi dacă, am face toate următorul ritual de dimineaţă.

Ce ar fi dacă am reuşi să ne motivăm de dimineaţă pentru a începe o nouă zi cu zâmbetul pe buze.

Multe dintre noi nu-şi pot începe ziua fără o ceaşcă de cafea tare. Cum ar fi dacă, de cu seară, ne-am seta să ne trezim în fiecare dimineaţă mai devreme pentru un mic ritual care să ne deschidă calea spre orizonturi pozitive.

Ritualul zilei de luni

Iată ce vă propunem:

  1. Mulţumeşte-i lui Dumnezeu pentru că ţi-a oferit o nouă zi. De tine depinde să ţi-o faci cât mai frumoasă. Mulţumeşte-i pentru sănătatea ta şi a celor pe care-i iubeşti. Spune în gând o rugăciune şi pentru cei cu care nu te înţelegi prea bine la serviciu, şi roagă-l pe Dumnezeu să le deschidă sufletul şi mintea, pentru a deveni mai buni.
  2. Uită-te în oglindă, zămbeşte şi spune: Sunt frumoasă, sunt deşteaptă, sunt bună, sunt minunată. O sa am o zi frumoasă şi veselă. Voi avea randament la muncă!
  3. Deschide fereastra, inspiră adânc, apoi expiră. Fă pentru 5 minute, câteva exerciţii de respiraţie şi exerciţii fizice.
  4. Nu uita apoi de micul dejun!
  5. Îmbracă-te feminin!
  6. Zâmbeşte! Dăruieşte zâmbete! Ajută un bătrân să urce în autobuz. Nu te enerva din cauza aglomeraţiei, orice s-ar întâmpla, răspunde cu un zâmbet!
  7. În drum spre birou, cumpără-ţi flori. Dăruieşte din ele colegelor.
  8. Urează-le prietenilor din mediul virtual să aibă o săptămână minunată.

Citeşte şi  Orele diminetii

În curând, exerciţii fizice

Azi vom posta pe site-ul revistei Avantaje un videoclip scurt cu 4 exerciţii fizice. Sunt uşoare, la îndemână oricui. Urmăriţi în fiecare zi site-ul www.avantaje.ro. În curând vom posta şi alte exerciţii fizice din serialul “Începe-ţi dimineaţa cu câteva exerciţii fizice”.

Vezi aici Începe-ţi dimineaţa cu câteva exerciţii fizice

Impreună suntem mai puternice!

Sursa foto: shutterstock.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse