Cum poți slăbi rapid cu dieta Pegan? Rezultatele se văd chiar după prima săptămână

Cum poți slăbi rapid cu dieta Pegan

Dietele au devenit parte din viața tot mai multor persoane preocupate de aspectul siluetei. Dacă pentru unii această grijă pentru alimentație este un stres continuu, alții au transformat dieta într-un stil de viață, iar acest lucru se vede nu doar la exterior, ci și în interior schimbările sunt majore. Dieta Pegan este un regim alimentar prin care se poate slăbi rapid, rezultatele fiind vizibile chiar după prima săptămână.

Când rochia preferată nu ți se mai potrivește, blugii te strâng, iar tu ajungi în punctul în care nu mai ești deloc mulțumită de imaginea ta, atunci este momentul să te gândești la o schimbare. Dieta Pegan este modalitatea prin care îți poți recăpăta silueta într-un timp scurt, dar fără să adopți un regim drastic și care să îți pună sănătatea în pericol.

Cum poți slăbi rapid cu dieta Pegan?

Dacă în momentul în care ai citit numele acestei diete ai avut senzația că parcă l-ai mai auzit undeva, ei bine, nu întâmplător ai simțit acest lucru. Dieta Pegan este o combinație între regimul vegan și dieta paleo. Chiar dacă cele două diete celebre au principii total diferite și care se contrazic, specialiștii au reușit să extragă beneficiile ambelor regimuri alimentare, dând naștere dietei Pegan.

Dieta Pegan presupune eliminarea alimentelor care conțin zahăr, amidon, dar și a leguminoaselor și produselor lactate, acestea fiind de cele mai multe ori vinovate pentru acumularea kilogramelor în plus. Această dietă pune accentul pe echilibru și recomandă consumarea legumelor, dar și a alimentelor de origine animală, cu condiția ca acestea să nu fie procesate și să nu aibă prea multe grăsimi. În dieta Pegan pot fi consumate legume și fructe, carne slabă, nuci, avocado, pește, cereale integrale, ouă, iar pentru gătit poate fi consumat uleiul de măsline. Restricțiile apar la capitolul dulciuri, acestea fiind complet interzise.

Rezultatele acestei diete se văd chiar după prima săptămână, interval de timp în care se pot pierde până la 5 kilograme.

Bianca Hriscu

Foto: shutterstock.com

Citește și:

O cafea dimineața te ajută să slăbești? Uite cât de eficient este acest truc celebru

Oamenii de succes fac acest lucru în fiecare dimineață. Uite cum reușesc să obțină întotdeauna ceea ce își doresc

Care este cel mai potrivit moment pentru a concepe un copil? Iată care este părerea specialiștilor

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse