Bijuterii statement pentru mirese moderne

Atunci când descrii o nuntă „ca la carte', de obicei cuvintele “rafinament”, “eleganţă”, “tradiţional”, “alb”, “clasic”, “delicat” apar cel mai des în descriere. Dar pentru că lucrurile se schimbă în fiecare zi, alegerile încep să fie tot mai variate. Şi pentru că fiecare îşi doreşte ca nunta sa să fie cu totul specială şi unică, încet tot mai mult sunt înlocuite valorile clasice în detrimentul celor moderne, mai inovative şi mai originale.

Poza 1

Cercei Daisy.jewelry, 25 lei

Cercei Anamarchetaru, 32 lei

Cercei Looli, 24 lei

Pandantiv Looli, 28 lei

În tema acestui subiect, am făcut studii de caz prin magazinele designerilor autohtoni români de pe Breslo, iar ceea ce am găsit în materie de bijuterii „statement' este cu adevărat special.

 Poza 2

Broşă Bijuteriiwhatelse, 200 lei

Cercei DanaH, 35 lei

Agrafă de păr Smycken, 80 lei

Colier Foambubbles, 52 lei

Cu cât bijuteriile sunt mai mari, cu atât ținuta o să iasă mai bine în evidență.

Atunci când vrei să impresionezi, cu siguranţă mărimea bijuteriilor pe care le porți contează. De la colierele supradimensionate, ideale pentru decolteurile rochiilor de mireasă, şi până la cerceii candelabru care te vor ajuta să accentuezi trăsăturile feţei, machiajul sau coafura.

Poza 3

Cercei Carmenileana, 40 lei

Colier Allegria, 79 lei

Colier Allegria, 48 lei

Brăţară Mireille.crafts, 23 lei

Bijuterii moderne

Pentru un accent în plus într-o nuntă actuală şi diferită, alege mereu piese ce pot deschide o conversaţie interesantă. De la decoruri, la mâncare, la ţinută şi, evident, bijuterii. Propunerile creatorilor pentru bijuterii cu forme geometrice sau neregulate sau materialele neconvenţionale folosite te vor ajuta să aduci un look interesant întregului eveniment.

Poza 4

Inel Bijuteriiwhatelse, 68 lei

Pandantiv Saari, 60 lei

Colier Crisandahandmade, 95 lei

Cercei Lilianamurariu, 25 lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete si Moda