Cum au împodobit vedetele bradul de Crăciun?


Vedetele din România sunt pregătite pentru sărbători. Fie că au ales să împodobească bradul de la începutul lunii decembrie, fie că au păstrat tradiția și s-au ocupat de acest lucru cât mai aproape de Ajunul Crăciunului, rezultatul final a fost unul cu adevărat spectaculos. Cum au împodobit vedetele bradul de Crăciun?

Bradul de Crăciun este vedeta acestei sărbători și pentru că totul se desfășoară în jurul lui, felul în care este împodobit joacă un rol foarte important. Și de această dată, vedetele din România s-au întrecut în decorațiuni care mai de care mai interesante, au urcat fotografiile cu brazii împodobiți pe rețelele de socializare, iar acestea au fost apreciate de o mulțime de persoane.

Cum au împodobit vedetele bradul de Crăciun?

În timp ce Andreea Bănică, Anca Serea sau Valentina Pelinel au mizat pe roșu pentru decorarea bradului de Crăciun, Oana Roman a ales argintiul, Adelina Pestrițu o nuanță discretă de bej, iar Alina Ceușan a preferat să se bucure de frumusețea naturală a bradului, alegând să îl îmbogățească doar cu câteva luminițe.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a vedea cum au împodobit vedetele bradul de Crăciun.

Foto: shutterstock.com, instagram

Citește și:

Vedete care au aceeași vârstă. Cine arată mai bine?

Cele mai frumoase peisaje de iarnă din România

Toate vedetele din țara noastră care au născut anul acesta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Alte video-uri