Criticul de modă Alin Gălățescu, declarații surprinzătoare despre ținuta Ancăi Serea de la Gala Femeia Anului 2017: „Avea toate datele să arate periculos”

Alin Gălățescu este unul dintre cei mai cunoscuți și a apreciați critici de modă de la noi. El a fost prezent la Gala Femeia Anului 2017, unde a înmânat premiul de la categoria „O viață dedicată filmului', Irinei Margareta Nistor.

Cu ocazia acestui eveniment special, Alin Gălățescu a spus câteva cuvinte și despre ținutele pe care le-au ales Anca Serea și Adi Sînă. Cei doi au fost o apariție de senzație și s-au îmbrăcat amândoi în alb.

Alin Gălățescu, declarații surprinzătoare despre ținuta Ancăi Serea de la Gala Femeia Anului 2017

Criticul de modă a mărturisit că a fost uluit de felul în care arăta Anca Serea în costumul complet alb pe care l-a ales pentru acest eveniment.

„Adi Sînă și Anca Serea au fost spectaculoși. Adică ea să facă cinci copii și să mai năzuiască după cel puțin unul și să arate așa… noi glumeam, domne o fi vampir, extraterestru. Arata fantastic, a fos curajoasă să-și asume un masculin look, mai ales că era și foarte trendi. Era un costum alb, cu pantaloni largi și smoking lung, avea toate datele să arate periculos, în sensul că albul îngrașă, sacoul lățește șoldurile, în pantaloni largi poți să pari uriaș. Ea arăta fantastic, a fost foarte mișto. A fost una dintre aparițiile clar de remarcat aseară,' a declarat criticul de modă Alin Gălățescu, pentru Revista Avantaje.

Anca Serea și Adi Sînă au mărturisit într-un interviu că nu plănuit să se îmbrace aproape la fel, ci pur și simplu așa s-a nimerit.

„Deși nu pare, chiar nu ne-am vorbit. Pentru mine asta era singura opțiune, Anca a avut vreo trei opțiuni. Într-un final ne-am dat seama că suntem asortați. Cred că aceste culori prevestesc primăvara. Vrem să vină primăvara și soarele mai repede,' a mărturisit Adi Sînă.

„Am ales-o pe cea mai comodă,' a completat și Anca Serea.

Cea de a 20-a ediție a Galei Femeia Anului a avut loc pe data de 28 martie 2018, la Le Chateau, în Capitală.

Urmărește întregul interviu în materialul video de mai sus!

Foto: Vlad Chirea și Dumitru Angelescu

Mihaela Tudor

Citește și:

Paula Herlo, Femeia Anului 2017 la categoria Jurnalism Social: „Muncesc mult, uneori de la 7 dimineața până la 2-3 noaptea'

Anca Serea, Femeia Anului 2017 la categoria Promovarea Maternității: „Rolul de mamă este cel mai frumos, este o binecuvântare'

Anca Serea are 5 copii și de fiecare dată a decis să nască pe cale naturală. Care sunt motivele?

GALA FEMEIA ANULUI 2017: cine sunt câștigătoarele

Gala FEMEIA ANULUI 2017, unul dintre cele mai longevive evenimente de pe piața media din România, își anunta câștigatorii

Vedete prezente la GALA FEMEIA ANULUI 2017

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete