Anca Serea are 5 copii și de fiecare dată a decis să nască pe cale naturală. Care sunt motivele?


Anca Serea a devenit mamă de 5 ori și de fiecare dată a ales să nască pe cale naturală, fiind un model de curaj pentru orice femeie. Are o familie frumoasă, se dedică copiilor ei, iar pentru acest lucru, Revista Avantaje i-a oferit trofelul Femeia Anului 2017, la categoria Promovarea Maternității.

Motivul pentru care Anca Serea a decis să nască de fiecare dată pe cale naturală

Teama de durere le determină pe foarte multe femei să nască prin cezariană. Chiar dacă ar fi putut apela oricând la o astfel de procedură, Anca Serea a decis ca de fiecare dată să nască natural, lucru care a și ajutat-o să se refacă rapid după fiecare sarcină și să aibă o formă fizică de invidiat. Anca Serea consideră că nașterea reprezintă un moment foarte important, o adevărată binecuvântare și pentru că și-a dorit să trăiască fiecare clipă la adevărata ei intensitate, vedeta a născut de fiecare dată pe cale naturală. Cu toate că a mărturisit în nenumărate rânduri că nu i-a fost tocmai ușor, experiențele trăite au făcut-o mult mai puternică.

“Am considerat de fiecare dată, chiar dacă trebuie să spun sincer că nu m-am simțit pregătită niciodată, ci că a fost de fiecare dată teama aceea de necunoscut, a fost la fel de intensă și de puternică, am considerat că nașterea este o binecuvântare și că trebuie să o simt și să o trăiesc la adevărata ei intensitate și cred că m-a ajutat să devin, cum spunea și soțul meu, mult mai puternică și mă simt pregătită pentru aproape orice, cu mențiunea că dacă suntem sănătoși putem să facem aproape orice ne propunem. E clar că a naște natural ține de noi ca femei, pentru mine a fost opțiunea principală și ca sfat, eu sunt oarecum promotoarea nașterii naturale și a alăptării, dar cred că acum suntem într-o societate în care ține cumva de decizia proprie și nu aș vrea să influențez pe nimeni”, a spus Anca Serea.

Deschide materialul video de mai sus pentru a urmări declarația Ancăi Serea.

Foto: Vlad Chirea și Dumitru Angelescu

Citește și:

Anca Serea, Femeia Anului 2017 la categoria Promovarea Maternității: „Rolul de mamă este cel mai frumos, este o binecuvântare'

Paula Herlo, Femeia Anului 2017 la categoria Jurnalism Social: „Muncesc mult, uneori de la 7 dimineața până la 2-3 noaptea'

GALA FEMEIA ANULUI 2017: cine sunt câștigătoarele

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete