Cristina Stamate nu a avut noroc în dragoste la viața ei! De ce nu s-a recăsătorit actrița? „Luxul singurătății se plătește greu”

Vestea că actrița Cristina Stamate a murit la 71 de ani, i-a șocat pe români, mai ales că tragedia s-a întâmplat la doar câteva zile după dispariția Stelei Popescu. Actrița a fost o prezență deosebită pe scenă, dar puțini știu că ea a avut o viață tumultoasă. 

În urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu, Cristina Stamate a dezvăluit de ce nu s-a mai recăsătorit. Actrița a fost căsătorită, timp de 11 ani, cu Dan Ivănescu. Cei doi s-au despărțit din cauza infidelității lui.

De ce nu s-a recăsătorit Cristina Stamate după divorțul de Dan Ivănescu

După ce a fost trădată, Cristina Stamate nu s-a mai recăsătorit și a dezvăluit, într-un interviu pentru Formula As, care a fost motivul pentru care a decis să rămână singură.

 „Nu din dezamăgire nu m-am mai căsătorit. Ci fiindcă m-am obișnuit cu binele. Când ești așa independent și activ că mine, nu simți singurătatea. Că-ți mobilezi viață cu lucruri frumoase, lucruri pentru care arzi, care te pasionează. Singurătatea devine că un drog, e o formă de bucurie. Când ai independența financiară, când ai o meserie care-ți place, care te preocupa, în care ai succes, când ai prieteni, te obișnuiești cu modelul „cand vreau lume, ieșiri, le am, când nu, lăsați-mă în pace'.

Am cărțile mele, televizorul meu, gândurile mele. Și când mă satur de ele, gătesc, chem prieteni, se umple casa de lume. Sigur, asta ține o vreme, până la o anumită vârstă, când ești neputincios, când ai nevoie de alt fel de prezență, de mai multă afecțiune. Nu știu cum va fi atunci. Dar zarurile mele sunt aruncate deja, ca să mai schimb ceva', a a spus Cristina Stamate, în urmă cu ceva timp.

De asemenea, actrița a vorbit și despre singurătate și a spus că se plătește greu.

„Oho! Se plătește greu. Mărunțel. La început ai un orgoliu deșănțat și nu prea vezi plată, îți tot spui că poți s-o duci și singur. Dar singurătatea te costă în primul rând absența unei vieți de familie, care poate fi fermecătoare când ai alături un soț și copii. Există miracole de genul asta, o magie de care nu mai ai parte, clipe absolut minunate care se nasc atunci când știi că ești împreună cu cineva. Dar și familia, la rândul ei, se plătește scump.

Feminitatea ta se erodează, că nu poți să stai și la oglindă și la cratiță și la scutece. Te faci harcea-parcea, îți pierzi răbdarea, șarmul și, în general, și carieră. Există plată pentru amândouă felurile de viață, dar trebuie să fii cinstit cu ține însuți, să te gândești foarte clar pentru ce ești făcut, ce fel de plată poți acceptă. Asta sau cealaltă', a mai spus actrița.

Cristina Stamate a avut o carieră înfloritoare

Cristina Stamate s-a născut pe data de 8 februarie 1946, la București. De-a lungul carierei, vedeta a avut sute de roluri, iar cupletele sale la Teatrul Tănase s-au bucurat de un succes nebun.

Cu toate că a fost o actriță de comedie de succes, Cristina Stamate a mărturisit că a vrut să devină medic, apoi avocat, dar viața a condus-o către alte drumuri. Marea artistă a jucat ani de zile pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase', glumele ei și chipul extrem de expresiv ajungând rapid la sufletele spectatorilor.

Mai mult decât atât, actrița a jucat și numeroase filme, printre care „Grăbește-te încet', din anul 1981, și „Secretul lui Bachus', realizat în anul 1984.

Pentru a vedea mai multe imagini cu marea actriță Cristina Stamate, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: hepta.ro, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Pe patul de moarte, Cristina Stamate a avut o ultimă dorință! Ce le-a cerut medicilor când a ajuns la spital

Unde va fi înmormântată Cristina Stamate? Admiratorii își vor lua „adio' de la marea actriță

Stela Popescu și Cristina Stamate au murit în Postul Crăciunului. Ce se va întâmpla cu sufletele lor?

Admiratorii ei nu știau asta despre Cristina Stamate. Care a fost secretul de frumusețe al actriței

Drama care i-a marcat viața Cristinei Stamate. De ce nu a devenit actrița niciodată mamă?

Teatrul de Revistă „Constantin Tănase', din nou în doliu. Actrița Cristina Stamate a pierdut lupta cu boala

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete