Pe patul de moarte, Cristina Stamate a avut o ultimă dorință! Ce le-a cerut medicilor când a ajuns la spital

Cristina Stamate a murit, în această dimineață, la mai puțin de o săptămână după ce a fost internată la Spitalul Floreasca din Capitală, la secția Terapie Intensivă.

„Actrița Cristina Stamate a murit luni, în jurul orei 6:50',  a declarat pentru Libertatea purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Florasca, Bogdan Oprița.

Actrița a suferit un accident vascular cerebral, iar doctorii au fost rezervați în privința stării sale de sănătate, încă de la internarea ei în spital, potrivit unor surse medicale.

Cristina Stamate le-a cerut medicilor să nu mai divulge informaţii despre starea ei de sănătate, potrivit libertatea.ro. Pe lângă problemele pe care le-a avut în ultimele zile de viață, actrița a fost operată în 2016 pe cord deschis. Această intervenţie a constat în înlocuirea valvei mitrale cu o proteză şi montarea a trei by-pass-uri aortocoronariene pentru revascularizarea muşchiului cardiac.

Se pare că totul a fost în zadar până la urmă, pentru că artista a încetat din viață la scurt după această intervenție. Cristina Stamate a murit la scurt timp după ce Stela Popescu a fost înmormântată.

Cristina Stamate a avut o carieră înfloritoare

Cristina Stamate s-a născut pe data de 8 februarie 1946, la București. De-a lungul carierei, vedeta a avut sute de roluri, iar cupletele sale la Teatrul Tănase s-au bucurat de un succes nebun.

Cu toate că a fost o actriță de comedie de succes, Cristina Stamate a mărturisit că a vrut să devină medic, apoi avocat, dar viața a condus-o către alte drumuri. Marea artistă a jucat ani de zile pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase', glumele ei și chipul extrem de expresiv ajungând rapid la sufletele spectatorilor.

Mai mult decât atât, actrița a jucat și numeroase filme, printre care „Grăbește-te încet', din anul 1981, și „Secretul lui Bachus', realizat în anul 1984.

Foto: hepta.ro, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Admiratorii ei nu știau asta despre Cristina Stamate. Care a fost secretul de frumusețe al actriței

Drama care i-a marcat viața Cristinei Stamate. De ce nu a devenit actrița niciodată mamă?

Teatrul de Revistă „Constantin Tănase', din nou în doliu. Actrița Cristina Stamate a pierdut lupta cu boala

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete