Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”, din nou în doliu. Actrița Cristina Stamate a pierdut lupta cu boala

Teatrul de Revistă “Constantin Tănase” este din nou în doliu. După ce săptămâna trecută Stela Popescu a murit, o altă veste tristă a îndurerat pe toată lumea. În această dimineață, actrița Cristina Stamate a murit.

Îndrăgita actriță Cristina Stamate a murit în această dimineață, asta după ce la sfârșitul săptămânii trecute a fost internată de urgență la spital. Actrița avea 71 de ani și avea mai multe probleme de sănătate. În anul 2015, Cristina Stamate a suferit o intervenție pe cord deschis.

Cristina Stamate și-a dedicat viața teatrului, aceasta jucând în nenumărate spectacole de revistă. Printre cele mai cunoscute sunt “Arca lui Nae și Vasile”, “Bufonii Regelui”, “Idolul femeilor”, “Revista Revistelor” și “Vara nu-i ca iarna”. Pe lângă rolurile interpretate în piesele de teatru, Cristina Stamate s-a făcut remarcată și în lumea cinematografiei, aceasta jucând în două filme importante, mai exact “Grăbește-te încet” și “Secretul lui Bachus”.

Începând de astăzi, Teatrul de Revistă este de două ori mai sărac, după dispariția fulgerătoare a două actrițe mari, Stela Popescu și Cristina Stamate. După vestea că actrița Cristina Stamate a pierdut lupta cu boala, pe pagina de facebook a Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” au apărut mai multe fotografii cu îndrăgita actriță.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Cristina Stamate.

Foto: facebook

Citește și:

A murit Cristina Stamate! Actriţa avea 71 de ani

Reacția Andreei Marin după ce a fost acuzată că a rămas indiferentă la suferința de pe scenă a Stelei Popescu: „Nu suntem doctori!'

Alexandru Arşinel, mărturii terifiante despre ultimele clipe ale Stelei Popescu: „Am rămas surprins să văd cum s-a rătăcit în discursul ei'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete