Unde va fi înmormântată Cristina Stamate? Admiratorii își vor lua „adio” de la marea actriță

Unde va fi înmormântată Cristina Stamate? Admiratorii își vor lua „adio” de la marea actriță

Cristina Stamate a murit, luni dimineață, la Spitalul Floreasca din București. Actrița avea 71 de ani și a fost internată la spital, în urmă cu câteva zile la Terapie Intensivă, din cauza unor complicații. Artista a fost adusă la spital, în stare de inconștiență.

Ea murit în această dimineață, în jurul orei 7. Medicii au încercat să-i facă manevre de resuscitare, însă organismul actriței a cedat.

„Încă o veste năpraznică îndoliază Teatrul Românesc de Revistă! Odihnește-te în pace, CRISTINA STAMATE 08.09.1946 -27.11.2017! Dumnezeu să vă înalte sufletul, Cristina Stamate și Stela Popescu, prietene în viață și dincolo de ea! RĂMAS BUN (și) CRISTINA STAMATE, actriță Teatrului de Revistă „Constantin Tănase'!',  este mesajul postat pe pagina de internet a Tetrului de revistă „Constantin Tănase'.

Cristina Stamate va fi înmormântată la Cimitirul Bellu din București, potrivit rtv.net.

Cristina Stamate a avut o carieră înfloritoare

Cristina Stamate s-a născut pe data de 8 februarie 1946, la București. De-a lungul carierei, vedeta a avut sute de roluri, iar cupletele sale la Teatrul Tănase s-au bucurat de un succes nebun.

Cu toate că a fost o actriță de comedie de succes, Cristina Stamate a mărturisit că a vrut să devină medic, apoi avocat, dar viața a condus-o către alte drumuri. Marea artistă a jucat ani de zile pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase', glumele ei și chipul extrem de expresiv ajungând rapid la sufletele spectatorilor.
Mai mult decât atât, actrița a jucat și numeroase filme, printre care „Grăbește-te încet', din anul 1981, și „Secretul lui Bachus', realizat în anul 1984.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Avantaje.ro