Drama care i-a marcat viața Cristinei Stamate. De ce nu a devenit actrița niciodată mamă?

Chiar dacă era tot timpul cu zâmbetul pe buze și și-a dedicat întreaga viață carierei, puțini au știut care a fost drama ce se ascundea în sufletul Cristinei Stamate.

Actriță de succes, care a încântat publicul cu rolurile pe care le-a interpretat pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase', Cristina Stamate a purtat întotdeauna în suflet un mare regret.

De ce nu a devenit actrița Cristina Stamate niciodată mamă?

De-a lungul vieții, actrița a fost foarte discretă atunci când a venit vorba despre viața ei personală, lânsând ca reușitele din carieră să o aducă în fața publicului și nu detaliile din intimitate. Cu toate acestea, multe persoane s-au întrebat de ce actrița nu a devenit niciodată mamă, chiar dacă a fost căsătorită cu actorul  Dan Ivănescu timp de 11 ani.

Actrița Cristina Stamate a mărturisit în trecut, că o alegere făcută în tinerețe a reușit să îi marcheze întreaga viață și a împiedicat-o să devină mamă. Fiind foarte tânără și la început de carieră, Cristina Stamate a luat decizia de a face avort atunci când a rămas însărcinată, decizie pe care mai apoi a regretat-o foarte mult.

„Am realizat că sunt însărcinată foarte târziu, pentru că nu ştiam nici măcar care este data de la care trebuie să socoteşti. Aveam examenul de diplomă. Aveam planuri de viitor. Nu aveam nici un sentiment că acolo e cineva, e om, nu e om… Nici nu mă întrebam nimic, pentru că era ceva care mă încurca foarte tare. Am început să caut cu disperare un medic. Asta era o incursiune aproape demnă de James Bond, pentru că rezultatul putea fi pedepsirea amândurora. Am găsit un medic a cărui specializare erau operaţiile pe creier. Şi operaţia, ca să zic aşa, s-a întâmplat pe masa din sufragerie, acasă la mama mea. Când s-a sfârşit intervenţia, după ce am fost uşor ameţită de o injecţie, i-a spus mamei mele: „Coană mare, vino încoace să-ţi iei nepotul!'. Atunci nu am luat în seamă foarte tare. Scăpasem de ceea ce mă încurca, dar mi-au rămas în minte cuvintele că primul meu copil era băiat'. ', a povestit Cristina Stamate, potrivit doxologia.ro.

După acest episod dramatic, Cristina Stamate nu a mai devenit mamă, acesta fiind marele regret al vieții ei. Cu toate acestea, din dragoste pentru copii, actrița și-a dedicat o mare parte din viață celor mici, ea fiind profesoară de teatru.

Cristina Stamate s-a născut pe 8 februarie 1946, iar în această dimineață, actrița a pierdut lupta cu boala. La 71 de ani, Cristina Stamate a murit, după ce a fost internată de urgență la spital în urmă cu câteva zile.

Foto: facebook

Citește și:

A murit Cristina Stamate! Actriţa avea 71 de ani

Teatrul de Revistă „Constantin Tănase', din nou în doliu. Actrița Cristina Stamate a pierdut lupta cu boala

Amănunte neștiute despre viața Cristinei Stamate! Actrița era dependentă de jocurile de noroc și își cheltuia pensia la păcănele

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete