Admiratorii ei nu știau asta despre Cristina Stamate. Care a fost secretul de frumusețe al actriței

Moartea Cristinei Stamate este încă o lovitură grea pentru iubitorii de teatru, după ce săptămâna trecută am pierdut-o pe marea doamnă Stela Popescu. La viața ei, Cristina Stamate a fost mereu o prezență încântătoare pe scenă și era mereu frumoasă și aranjată.

Oamenii care au iubit-o știu că actrița venea mereu la teatru cu aceeași coafură, de ani de zile. Purta mereu părul prins în coc și breton. Cu toate acestea, puțini știu că acesta nu era părul natural al Cristinei. Actrița purta mereu perucă, potrivit libertatea.ro. Mai mult decât atât, se pare că actrița Cristina Stamate nu a renunțat la perucă nici atunci când a fost prima dată internată în spital, în 2015, pentru că îi plăcea foarte mult.

În ultimii ani, însă, Cristina Stamate a apărut la o emisiune de televiziune cu o altă perucă. Avea părul lăsat pe spate și purta breton.

Cristina Stamate a avut o carieră înfloritoare

Cristina Stamate s-a născut pe data de 8 februarie 1946, la București. De-a lungul carierei, vedeta a avut sute de roluri, iar cupletele sale la Teatrul Tănase s-au bucurat de un succes nebun.

Cu toate că a fost o actriță de comedie de succes, Cristina Stamate a mărturisit că a vrut să devină medic, apoi avocat, dar viața a condus-o către alte drumuri. Marea artistă a jucat ani de zile pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase', glumele ei și chipul extrem de expresiv ajungând rapid la sufletele spectatorilor.

Mai mult decât atât, actrița a jucat și numeroase filme, printre care „Grăbește-te încet', din anul 1981, și „Secretul lui Bachus', realizat în anul 1984.

Foto: hepta.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Amănunte neștiute despre viața Cristinei Stamate! Actrița era dependentă de jocurile de noroc și își cheltuia pensia la păcănele

Teatrul de Revistă „Constantin Tănase', din nou în doliu. Actrița Cristina Stamate a pierdut lupta cu boala

A murit Cristina Stamate! Actriţa avea 71 de ani

Cristina Stamate, transportată de urgență la spital

Alexandru Arșinel, mesaj emoționant după moartea Cristinei Stamate: „Îl rog pe Dumnezeu să ne dea şi nouă o pauză'

Drama care i-a marcat viața Cristinei Stamate. De ce nu a devenit actrița niciodată mamă?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete