Stela Popescu și Cristina Stamate au murit în Postul Crăciunului. Ce se va întâmpla cu sufletele lor?

Lumea teatrului românesc este în doliu, asta după ce Stela Popescu și Cristina Stamate au murit. Pe cele două le-a legat o frumoasă prietenie, iar coincidența a făcut ca moartea lor să fie apropiată, la doar câteva zile diferență.

Cristina Stamate și Stela Popescu au scris istorie pe scena Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”, ele reușind să stârnească hohote de râs și valuri de aplauze, după fiecare rol interpretat. La doar o zi după ce ce Stela Popescu a fost condusă pe ultimul drum, Cristina Stamate a pierdut lupta cu boala, aceasta suferind de afecțiuni cardiace grave.

Stela Popescu și Cristina Stamate au murit în Postul Crăciunului

Stela Popescu și Cristina Stamate au murit la diferență de doar câteva zile, în Postul Crăciunului. Potrivit tradițiilor vechi, despre cei care mor în această perioadă se spune că vor ajunge direct în Rai și asta pentru că cerurile sunt deschise până în ziua de Bobotează. În plus, tradiția spune că în Postul Crăciunului mor doar oamenii buni, cu suflet curat și care au avut grijă ca în timpul vieții să facă fapte bune, potrivit realitatea.net.

Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani, după ce a suferit un accident vascular cerebral hemoragic sever. În ziua în care celebra actriță a fost găsită fără viață, Cristina Stamate a fost transportată de urgență la Spitalul de Urgență Floreasca, starea ei de sănătate fiind una precară. Chiar dacă medicii au ținut-o sub observație, Cristina Stamate a murit în această dimineață.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Cristina Stamate și Stela Popescu.

Foto: facebook

Citește și:

Alexandru Arșinel, mesaj emoționant după moartea Cristinei Stamate: „Îl rog pe Dumnezeu să ne dea şi nouă o pauză'

Drama care i-a marcat viața Cristinei Stamate. De ce nu a devenit actrița niciodată mamă?

Cel mai mare regret al Stelei Popescu: „E singurul lucru de care îmi pare rău…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete