Cristina Spătar, dezvăluiri tulburătoare despre perioada în care era căsătorită: „Am făcut nouă fertilizări in vitro”

Vezi pozele

Cântăreața Cristina Spătar nu a avut o viață ușoară, mai ales la capitolul dragoste. Și-a dorit din toată inima să aibă o familie frumoasă și fericită, a reușit să facă doi copii, însă când a divorțat de soțul ei, a primit o adevărată lovitură. 

Puțini știu că artista a reușit să rămână însărcinată, după mai multe fertilizări in vitro și a trecut și printr-o perioadă de depresie. Invitată în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu', de la Antena Stars, Cristina Spătar a povestit cu sinceritate despre momentele tulburătoare prin care a trecut. A fost nevoită să facă nouă fertilizări in vitro pentru a avea copii.

„Am făcut nouă fertilizări. Inclusiv doctorița mea mi-a spus că sunt foarte ambițioasă. Cine a trecut prin așa ceva, știe ce înseamnă. E foarte solicitant psihic. te deformează, dacă vrei. Unele se îngrașă, altele slăbesc, unele capătă celulită. Hormonii aceia mi-au făcut cadou o mare celulită, dar nu m-a interesat la momentul respectiv.

Nu mă mai văd cu un copilaș, am o vârstă. Mi-am dorit la un moment dat, dar nu mai e cazul. Eu îmi mai doream. În afară de Aida și de Albert, eu îmi mai doream doi, când eram măritată. Și bona mea îmi spunea: Ai să vezi tu cât de greu e cu doi, dar cu patru'…', a declarat Cristina Spătar, la Antena Stars.

Cristina Spătar, dezvăluiri tulburătoare despre perioada în care era căsătorită

Artista a făcut declarații emoționante și despre perioada de depresie prin care a trecut, după ce a devenit mamă, dar și despre divorțul de omul de afaceri Alin Ionescu.

„Mi-a fost foarte greu în perioada în care am născut. Într-adevăr a existat depresie după nașterea copiilor, depresie specifică perioadei. După aceea a fost o perioadă foarte dureroasă puțin înainte de divorț și după divorț.

Poate a fost mai ușoară după ce fostul meu soț mi-a cerut divorțul, pentru că am înțeles că acela e finalul și nu mai am nicio speranță și m-am consolat, m-am resemnat. Dar oricum nu a fost ușor, pentru că a trebuit să mă resetez și să mă gândesc la o nouă viață, o nouă viață fără el, doar cu copiii. Eu sunt o peroană foarte puternică, viața mi-a dat foarte multe lovituri', a mai afirmat Cristina Spătar.

În urmă cu doi ani, Cristina Spătar și fostul ei soț, Alin Ionescu, s-au confruntat cu o serie de probleme serioase. Cei doi au divorțat la notar, iar cei doi copii, Aida și Albert, au rămas la Cristina Spătar.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Cristina Spătar, mărturisire sinceră despre relația cu fostul soț: „Le-am luat copiilor un animal împotriva voinței tatălui lor'

La doi ani de la divorțul de Alin Ionescu, Cristina Spătar se gândește să-și refacă viața! Cântăreața a făcut primele declarații despre iubit

Ce au în comun Ozana Barabancea, Roxana Nemeș și Cristina Spătar?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete