Cristina Spătar, mărturisire sinceră despre relația cu fostul soț: „Le-am luat copiilor un animal împotriva voinței tatălui lor”

De-a lungul vieții sale, cântăreața Cristina Spătar a trecut prin multe încercări grele, iar una dintre cele mai dificile a fost divorțul de soțul ei, Alin Ionescu. Artista are doi copii, de care se ocupă cu mare atenție.

În cadrul emisiunii „Stăpânii vedetelor' , de la Antena Stars, Cristina Spătar a povestit cum a ajuns să aibă pisică în casă, deși soțul ei nu a fost deloc de acord cu acest lucru.

„Niciodată tatăl copiilor nu și-a dorit un animăluț în casă, dar noi, împotriva voinței lui, ne-am trezit cu o pisicuță. Niște vecini de-ai noștri au avut o pisică și a făcut puiuți. Și Aida făcea ce făcea și mergea la puiuți. Și tot ne ruga și pe mine, și pe bonă și pe taică-su. Și uite așa, până la urmă, și-au ales o pisicuță', a povestit Cristina Spătar.

Cristina Spătar, mărturisire sinceră despre relația cu fostul soț

Artista a mărturisit că deși nici ea nu s-a gândit niciodată că vor avea o pisică în casă, acum s-a atașat foarte tare de mica felină.

„E foarte isteață, nu mă așteptam. Chiar zilele trecute eram foarte supărată, plângeam. Mai am și eu momente din astea când nu-mi merg lucrurile așa cum vreau. Și ea a venit la mine, s-a așezat pe pieptul meu și îmi dădea ochelarii deoparte cu capul ei. Chiar m-a surprins', a povestit Cristina Spătar.

Despre cum se împarte între activitățile profesionale și familie, dar și cum a ajuns să accepte în casă și să iubească o pisică deși era convinsă că nu va face asta niciodată, Cristina Spătar dezvăluie în cadrul emisiunii „Stăpânii vedetelor', difuzată sâmbătă, la Antena Stars.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Cristina Spătar, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

La doi ani de la divorțul de Alin Ionescu, Cristina Spătar se gândește să-și refacă viața! Cântăreața a făcut primele declarații despre iubit

Ce au în comun Ozana Barabancea, Roxana Nemeș și Cristina Spătar?

Cristina Spătar, schimbare radicală de look. Cum arată vedeta acum?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati