Ce au în comun Ozana Barabancea, Roxana Nemeș și Cristina Spătar?

Pe lângă faptul că pe toate trei le putem vedea la televizor, Ozana Barabancea, Roxana Nemeș și Cristina Spătar mai au un lucru în comun. 

Ozana Barabancea, Roxana Nemeș și Cristina Spătar sunt trei femei frumoase, dar care nu se bazează doar pe calitățile cu care au fost înzestrate de mama natură. Lucrul pe care cele trei îl au în comun este grija pentru frumusețe. Astfel, ele apelează la serviciile aceluiași salon de înfrumusețare, unde aleg tratamente pentru ten și păr, care au la bază ingrediente naturale.

Din secretele de înfrumusețare ale vedetelor

Fiind persoane publice, atât Ozana Barabancea, cât și Roxana Nemeș sau Cristina Spătar știu cât de important este aspectul fizic. Petrecând multe ore în fața camerelor de filmat sau fiind plecate la concerte de dimineața până seara, pielea și părul lor au de suferit, motiv pentru care au nevoie de o îngrijire aparate. Cele trei apelează la tratamente pe bază de peptide și celulele stem, care vin la pachet cu o serie de extractele din ierburi medicale și fructe israeliene,  printre care și rodii, smochine sau rășină de smirnă.

Pentru a avea tot timpul un ten perfect, chiar dacă poartă aproape zilnic machiaj, Ozana Barabancea folosește o cremă pe bază de alfa hidroxi acizi, care elimină celulele moarte de pe suprafața pielii și diminuează ridurile. Astfel, la 48 de ani, Ozana Barabancea are o piele întinsă, iar după ce a reușit să dea jos un număr mare de kilograme, vedeta arată impecabil în ținutele pe care le poartă.

Din ritualul de înfrumusețare al Cristinei Spătar nu lipsește o cremă ce are în componența ei uleiuri naturale, iar Roxana Nemeș vrea să se bucure cât mai mult de tenul tânăr și fără imperfecțiuni, motiv pentru care apelează la o cremă ce funcționează și ca mască.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu  Ozana Barabancea, Roxana Nemeș și Cristina Spătar.

Foto: facebook

Citește și:

Elena Gheorghe are un look nou. Ce schimbare a făcut chiar în ziua botezului fetiței ei?

Ștefan Bănică, primele declarații despre căsătoria cu Lavinia Pîrva: „Am 50 de ani, dar mă simt de 30'

Nea Mărin și-a adus nepoții la TV, pentru prima dată: „Mergem pe bicicletă, mâncăm împreună'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete