Cristi Minculescu s-a retras din trupa Iris! A făcut primele declarații după ce a ales un nou nume formației sale: „E un pic jenant”

De câțiva ani, trupa Iris nu mai este ce-a fost. Au cântat împreună timp de mai bine de 30 de ani, au făcut furori pe scenă la orice concert, chiar dacă de-a lungul timpului componența trupei s-a schimbat de mai multe ori. Încă din 2017, solistul trupei Cristian Minculescu a plecat din trupă, însă a continuat să cânte alături de Valter Popa și Doru „Boro' Borobeica, tot sub numele de Iris.

Între timp, foștii membrii au adus un nou solist, s-au folosit de același nume și au început să cânte melodiile celebre ale trupei. De aici, a pornit un întreg scandal, iar drumul până la instanță a fost foarte scurt. Cristi Minculescu a vorbit despre decizia prin care a pierdut numele trupei Iris, iar acum are un proces pe rol cu fostul coleg de trupă Nelu Dumitrescu.

Cristi Minculescu s-a retras din trupa Iris

Cristi Minculescu a fost invitat la în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni', de la Antena Stars, unde a vorbit despre decizia care s-a luat și a prezentat noua denumire a trupei, Naţionala de Rock, nume ce va fi folosit provizoriu.

Pe 25 mai, pe pagina de Facebook a trupei Iris, a fost publicat un mesaj de către noii membri ai trupei.

„Dragi prieteni, stiți cum se spune, războaiele mari se câștigă prin lupte mici. Vă anunțam că IRIS se bucură acum de o victorie din lungul șir de evenimente care vor restabili dreptatea și normalitatea! Prin Decizia Curții de Apel București, din data de 24 mai 2018, a fost admisă cererea de ordonanță președințială, formulată de fondatorul și liderul trupei IRIS, Nelu Dumitrescu, împotriva lui Cristi Minculescu, Valter Popa și Doru Borobeică. Instanța îi obligă pe foștii membri ai trupei IRIS să înceteze să folosească numele IRIS în activitatea lor.

În anul 2017, Cristian (Cristi) Minculescu, Valter Popa și Dorulet (Doru) Borobeica au părăsit trupa IRIS, însă au folosit în continuare în mod fraudulos marca „IRIS' în scopul promovării concertelor lor și a altor evenimente artistice la care aceștia participau. Ordonanța președințială este definitivă!' a fost mesajul publicat pe pagina de Facebook a trupei.

Cristi Minculescu şi colegii săi sunt foarte dezamăgiţi de această situaţie, dar în acelaşi timp spun că nu vor să se certe cu nimeni.

„Nu ne certăm că nu mai avem timp să ne împăcăm. Sâmbătă a fost ultima oară de Iris. Să sperăm că noul nume îl vom folosi cât mai puţin. Este o decizie temporară, paralelă cu procesul de fond care decide anularea mărcii Iris pe care a făcut-o ilegal fostul nostru coleg. La fel cum ilegal cântă şi şlagărele trupei. Sunt ale noastre drepturile de autor. Vom introduce acţiunea în instanţă pentru interdicţia acestor melodii. E un om care se dă membru fondator, dar a fost al treilea baterist al trupei. E un pic jenant', a spus Cristi Minculescu, la Antena Stars.

 Pentru a vedea mai multe imagini cu membri trupei Iris, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Andreea Marin, apariție surprinzătoare! Cum arată blondă și cu părul scurt

Prințesa Charlotte și prințul George, doi copii perfect normali. Cum au fost surprinși alături de Kate Middleton?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri