La doi ani de la divorțul de Alin Ionescu, Cristina Spătar se gândește să-și refacă viața! Cântăreața a făcut primele declarații despre iubit

După ce a divorțat de omul de afaceri Alin Ionescu, Cristina Spătar a început o nouă viață. Chiar dacă de-a lungul timpului a fost o fire discretă de fiecare dată când a fost vorba despre viața ei personală, acum artista a făcut primele declarații despre relațiile sale amoroase.

De-a lungul timpului, cântăreața R&B a evitat pe cât a fost posibil să nu se afișeze în compania bărbaților. Cu toate acestea, Cristina Spătar a recunoscut că a început deja să se gândească la un nou iubit, după ce a divorțat de ceva timp de soțul ei.

Cristina Spătar a făcut primele declarații despre iubit

„Sunt liberă și disponibilă. Aștept de cam multă vreme deja un prinț pe cal alb, dar încă sper că va apărea. În orice caz, chiar dacă aș avea, acum, un iubit, nu aș spune-o, aș aștepta să văd cum decurge relația. Dar, precizez, sunt liberă și disponibilă ca pasărea cerului', a declarat Cristina Spătar, pentru spynews.ro.

Artista a mărturisit de asemenea că în această perioadă este mai concentrată asupra afacerii pe care vrea să o dezvolte. Este vorba despre un atelier vestimentar, în care ea se ocupă personal de  creațiiile rochiilor, după ce a absolvit un curs în domeniu.

În urmă cu doi ani, Cristina Spătar și fostul ei soț, Alin Ionescu, s-au confruntat cu o serie de probleme serioase. Cei doi au divorțat la notar, iar cei doi copii au rămas la Cristina Spătar.

Pentru a vedea mai multe imagini cu cei doi, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Ce au în comun Ozana Barabancea, Roxana Nemeș și Cristina Spătar?

Cristina Spătar, schimbare radicală de look. Cum arată vedeta acum?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete