CRBL este un şoricel în animaţia „Nut Job 2: Goana după alune”

CRBL este un şoricel pe nume Mr. Fang, pe care îl veți cunoaște pe 25 august, când va fi lansat în cinematografele din țară filmul de animație ,,Nut Job 2: Goana după alune'.

CRBL este un şoricel

Liniştea vieţuitoarelor din Liberty Park este ameninţată de planurile expansioniste ale primarului. Acesta vrea să înlocuiască colţul de natură din centrul oraşului cu un parc de distracţii . Pentru a-şi salva căminul, Surly şi prietenii lui trebuie să ia rapid măsuri.

CRBL este un şoricel pe nume Mr. Fang, un personaj deopotrivă adorabil şi terifiant, care se înfurie când i se spune că e drăgălaș. (Și chiar este – pssst, să nu ne audă!)

CRBL este un şoricel, dublând un actor celebru

Cine are curaj să se măsoare cu Jackie Chan? Exact, v-ați prins: în versiunea originală a animaţiei personajul Mr. Feng este dublat de inegalabilul Jackie Chan. CRBL „s-a băgat'. Trebuie văzut ce i-a ieșit.

S-a născut pe 30 iunie 1978, la Pitești. Știați care este numele întreg și desfășurat al lui CRBL? Este Eduard Mihail Andreianu. Mă întreb cum se descurcă atunci când are de completat formulare. Noi îi zicem simplu, „Cerebel', dar pseudonimul lui se scrie ca acronim de la sintagma „Compun Rime Bine Legate'. Precis că, de fapt, explicația asta i-a venit în minte (cu mare chinuială) mult după ce și-a ales pseudonimul.

Pe de altă parte, Jackie Chan s-a născut pe 7 aprilie 1957, în Hong Kong. Până aici, nicio asemănare. Coregraf, dar nu de dans ci de scene de luptă, de arte marțiale – care, în comediile lui, devin aproape un dans. Și cântă! Deci, iată că se apropie cumva de dublura lui românească din film. Forbes estimează că are o avere de 350 milioane de dolari. Aici iarăși s-ar putea să fie o mică diferență între cei doi.

CRBL este un şoricel, spre încântarea fiicei sale

Despre personajul său şi experienţa colaborării în cadrul animaţiei ,,Nut Job: Goana după alune', CRBL a declarat cu entuziasm: ,,Fiica mea Alessia a fost cea mai bucuroasă atunci când a aflat că interpretez un şoricel căruia îi poţi spune că este oricum numai drăguţ nu şi asta pentru că face numai trăznăi. Sunt un şoarece de distrugere în masă. Cum Mr. Feng scapă basma curată din toate situaţiile, pot spune că mă regăsesc în personaj.', a concluzionat artistul. A – a

În noua aventură animată, ,,Nut Job 2: Goana după alune'  năzdrăvana veveriţă Surly şi simpaticul său prieten, şoricelul Buddy, se întorc pe marile ecrane cu o nouă aventură prin oraş, în căutare de alune şi peripeţii de toate felurile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Muzica, filme, carte