ANABELLE 2, filmul horror numărul unu în România, după primul weekend

ANABELLE 2, filmul horror numărul unu în România, rulează din 18 august în cinematografe. A fost cea mai bună lansare înregistrată vreodată de o producţie de gen în România.

Anabelle 2, filmul horror numărul unu în România

ANABELLE 2, filmul horror cu cele mai mari încasări în primul weekend

Acesta este primul indicator al succesului unui film pe o anumită piață. Lansat în cinematografele din România pe 18 august, a avut în acest prim weekend 33.552 spectatori şi a generat încasări în valoare de 639.481 lei.

Ce înseamnă asta? Mult, puțin? Dacă împărțim la 42 (numărul de județe + București), rezultă 0 medie de aproximativ 800 de spectatori pe județ. Considerând că o sală de cinema are în medie de 200 de locuri, rezultă 4 săli pline în 3 seri, în fiecare județ. Ei bine, se pare că puține filme au norocul ăsta!

Anabelle 2, filmul horror numărul unu în România

ANABELLE 2, filmul horror care continuă o poveste stranie

La câțiva ani după moartea tragică a fetiței lor, un creator de păpuși și soția acestuia găzduiesc în casa lor o măicuță și șase fete de la orfelinat. La scurt timp, acestea devin țintele lui Annabelle, păpușa posedată a creatorului de păpuși.

Scenariul a fost scris de Gary Dauberman, același scenarist care a început povestea, cu „Anabelle'.
„Anabelle 2' este regizat de David S. Sandberg.
În film joacă Stephanie Sigman („Spectre'), Talitha Bateman („Al 5-lea val' și „Geostorm', anunțat pentru 20 octombrie), Lulu Wilson („Ouija', „…și ne izbăvește de Cel Rău…'), Philippa Coulthard („Filosofii'), Grace Fulton („Badland'), Lou Lou Safran („Alegerea'), Samara Lee („Foxcatcher,' „Ultimul vânător de vrăjitoare') și Tayler Buck în filmul ei de debut, cu Anthony LaPaglia (serialul „Dispăruți fără urmă') și Miranda Otto („Homeland: Rețeaua terorii', Trilogia „Stăpânul inelelor').

Echipa care a colaborat cu Sandberg în spatele camerelor a fost compusă din cei care au lucrat la filmul ,,Nu stinge lumina': designerul de producție Jennifer Spence, editorul Michel Allerand, compozitorul Benjamin Wallfisch, împreună cu directorul de imagine Maxime Alexandre (,,De cealaltă parte') și designerul de costume Leah Butler (,,Activitate paranormală 3 & 4').

Până ajungi la cinema, sperie-te pe site-ul filmului!

Vezi și topul celor mai bune filme horror din toate timpurile

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Muzica, filme, carte