Copiii scoțieni de patru ani își pot schimba sexul la școală fără acordul părinților

Potrivit, The Telegraph, copiii de până la patru ani își vor putea schimba numele și sexul la școală fără consimțământul părinților lor, în conformitate cu noile linii directoare de incluziune LGBT elaborate de guvernul scoțian.

Noile reguli interne spun că profesorii nu ar trebui să pună întrebări elevilor, ci să le ceară, în schimb, numele și prenumele lor noi… pe care și LE aleg copiii. (!!!)

Un document de 70 de pagini, emis joi și trimis către toate școlile din nordul Scoției, invită profesorii să nu le pună întrebări elevilor dacă aceștia spun că vor să treacă de la genul masculin la feminin și viceversa, în schimb, să le ceară noul lor nume și prenume.

Instrucțiunile controversate susțin că este posibil să „realizezi' ca ești transgender „la orice vârstă' și că opiniile tinerilor ar trebui respectate dacă nu vor ca părinții lor să fie informați.

Școlilor din Scoția li s-a spus, de asemenea, că elevii transgender ar trebui să poată folosi orice toaletă sau vestiar ar alege, să dezvolte opțiuni de uniforme „neutre de gen' și să includă personaje transgender și modele în materialele de lectură și lecții.

Grupurile de suport LGBT care au contribuit la elaborarea acestor documente, au salutat această mișcare și au susținut că regulile vor ajuta toți copiii să „prospere'.

„Acest lucru este foarte îngrijorător', a spus Marion Calder, co-director al grupului de campanie For Women Scotland. „Concluzia este că aceasta este o ideologie periculoasă pe care guvernul scoțian o împinge către public. Asta arată un eșec în protejarea și eliminarea drepturilor părintești. Nu ar trebui să îi învățăm pe copii, și mai ales pe copiii din școala primară, că își pot schimba sexul.'

Ghidul pentru elevi include o listă de lecturi recomandată pentru școlile primare, concepute pentru a promova incluzivitatea trans, și solicită afișe care „contestă stereotipurile de gen' pentru a fi plasate în sălile de clasă. Una din povești este despre un creion albastru care suferă o criză de identitate, deoarece a fost etichetat greșit ca roșu. O altă poveste este despre persoană de vârstă școlară care spune că are „un creier de fată, dar un corp de băiat.”
Foto > 123rf

Citeste si >

Sfaturi utile pentru un stil de viață echilibrat

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri