După decesul gemenilor căzuți de la etaj, încă o fetiță se prăbușește de la balcon

Săptămâna trecută, doi băieți de 2 ani aveau să-și piardă viața în urma prăbușirii în gol, de la geamul apartamentului de la etajul 10. Ieri, același lucru s-a întâmplat cu o fetiță, de aceeași vârstă, din Iași. Din fericire, deși cu multe răni grave, viața ei nu mai este în pericol.

Spre deosebire de tragedia de la Ploiești, când gemenii se aflau nesupravegheați în cameră, în cazul fetiței de la Iași, aceasta era alături de mama ei. Ea întindea rufele pe balcon, în timp ce fetița s-a urcat pe pervaz și împingându-se prea tare în plasa de țânțari, a căzut în gol, de la etajul 2.

Internată la Spitalul de Copii „Sfânta Maria', fetița este în afara oricărui pericol, deși va mai dura o vreme până când se va recupera. Conform SpyNews, aceasta a suferit un traumatism cranio-cerebral, o contuzie în zona abdominală, dar și la glezna stângă.

Astfel de cazuri par să se întâmple tot mai des. În apropierea părinților sau la o distanță mai mare de aceștia, copiii sunt extrem de imprevizibili și pot intra în situații riscante, fără să conștientizeze acest lucru. Mai ales în jurul vârstei de 2 ani.

Ce s-a întâmplat la Ploiești?

Același lucru s-a întâmplat și la Ploiești. Cu mama aflată în altă cameră, gemenii au început să se joace și, tot aruncând lucruri pe geam, urcați fiind pe o saltea, fetița a fost curioasă să vadă ce este dincolo de cameră. Fratele ei a urmat-o la scurt timp. Apartamentul în care locuiau se află la etajul 10.

Mama lor a fost internată la Psihiatrie, ulterior externată pe semnătură. Conform sursei citate, aceasta și-ar fi deschis, după funeralii, un cont nou pe o rețea de socializare pentru adolescenți.

Citește și: Soția lui Will Smith a reușit să-și depășească dependențele

Foto: 123rf.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri