Compatibilitățile Gemenilor în afaceri, profesie și carieră

Află care sunt compatibilitățile Gemenilor în afaceri, profesie și carieră: cu cine face echipă bună, cu cine nu și de ce.

Zodia Gemenilor

Gemeni – Berbec

Berbecul și Geamănul se înțeleg bine și pot să-și descopere o reală compatibilitate în carieră. Se poate conta pe temperamentul aprins al Berbecului să învingă obstacolele, în timp ce capacitatea Geamănului de a-și formula clar ideile este importantă în conceperea unui plan de lucru. De asemenea, aceste două semne pot învăța unul de la altul. Berbecul aduce curajul, Geamănul îl poate învăța pe Berbec să gândească înainte de a acționa. Fiind un semn de aer, Geamănul întreține arderea Berbecului care este semn de foc, așa încât toată lumea este fericită. Chiar dacă răbdarea Berbecului este pusă la încercare de vorba lungă a Geamănului, el înțelege totuși că este în interesul proiectului pe care-l au de realizat împreună.

Gemeni – Taur

Deși Taurul și Gemenii sunt vecini în zodiac, lumile lor sunt complet rupte când vine vorba de compatibilitatea în carieră. Taurul este un semn de pământ care se mișcă încet și vrea să se asigure de tot confortul, de la condițiile de muncă până la relațiile cu colegii. De partea cealaltă, Geamănul vorbește repede, se mișcă repede, gândește repede și vrea să înainteze cât se poate de repede înspre îndeplinirea obiectivelor. Între ei se ridică un munte de neînțelegeri și frustrări pentru că fiecare încearcă să facă lucrurile în propria manieră și, în final, rezultatul muncii are de suferit.

Gemeni – Gemeni

Doi Gemeni muncind împreună – asta poate fi foarte amuzant văzut din afară, pentru că amândoi sunt atât de vorbăreți încât e greu să mai strecori o vorbă între ei. Mercur cel comunicativ guvernează această zodie, deci este vorba despre schimbul de gânduri și idei. Problema este că cei doi ar trebui să-și stabilească o limită de timp pentru discuțiile preliminare și un moment în care să pornească la acțiune. Odată ce Gemenii s-au pus de acord, nu există lucru pe care să nu-l poată face împreună. Atâta că trebuie să-și asigure suficient timp pentru dezbateri.

Gemeni – Rac

Geamănul este un semn foarte comunicativ verbal, în scris și prin orice alt mijloc. De partea lui, Racul este un semn orientat spre emoții, casă și activități de rutină. Vorbăria nesfârșită a Gemenilor poate să-l calce pe nervi pe Rac, iar nevoia de siguranță și confort la birou a Racului poate să-l plictisească de moarte pe Geamăn. Nu sunt dușmani, dar nici prieteni adevărați nu sunt. Amândoi dau rezultate mai bune lucrând cu persoane din alte zodii. Compromisul poate să nu funcționeze între aceste două zodii iar carierele lor au de suferit.

Gemeni – Leu

Gemenii și Leul sunt împreună ca un incendiu. Gemenii, ca semn de aer, întețesc focul specific Leului. Împreună sunt foarte compatibili în muncă. Geamănul are atâtea idei mari încât n-are timp să le exprime pe toate. Leul, pe de altă parte, există ca să asigure acestor idei o audiență de mare anvergură. Potrivirea este cu adevărat perfectă. Lucrând împreună, geamănul și Leul se susțin și se potențează reciproc. Succesul este garantat atât timp cât își țin ego-ul în frâu și colaborează spre binele tuturor celor implicați.

Gemeni – Fecioară

Deși Gemenii și Balanța sunt ambele semne mobile, în sensul că sunt apți să analizeze și să-și ajusteze poziția, este posibil să nu se prea înțeleagă. Geamănul vrea să vorbească și să exploreze fără limite, înaintând adesea cu dezbaterile până târziu, în noapte. Fecioarei, însă, îi plac regulile, limitele și programul fix de lucru. Chiar dacă cei doi oferă cea mai bună șansă relației lor profesionale, nu prea sunt pe aceeași lungime de undă. Fiecare ar prefera să aibă alt partener de muncă, unul care să vină cu o abrdare similară.

Gemeni – Balanță

Gemenii și Balanța, fiind semne de aer, se înțeleg foarte bine și împărtășesc aceleași obiective în carieră. Ei pot să devină prieteni și în afara locului de muncă. În timp ce Geamănul își folosește aptitudinile de comunicare pentru a avansa pe scara profesională, Balanța își face un titlu de mândrie din capacitatea de a crea și menține relații care să asigure succesul tuturor. Când lucrează împreună, cei doi pot realiza proiecte valoroase în care toți cei implicați să-și utilizeze la maximum calitățile. Nu există competiție, așa că toți au asigurate contribuție egală și beneficiu egal.

Gemeni – Scorpion

Gemenii reprezintă unul dintre cele mai comunicative și mai extrovertite semne din zodiac și simt nevoia să-și împărtășească ideile cu restul lumii. De partea cealaltă, Scorpionul este interiorizat, folosindu-și mecanismele profunde și misterioase pentru inspectarea realității. Puși împreună, nu se simt foarte confortabil și e posibil să ajungă să se calce pe nervi. Deși un compromis este posibil, e mai puțin probabil să se realizeze dacă Scorpionul se lasă dominat de temperamentul său impulsiv și vine cu înțepăturile lui specifice. Geamănul nu are timp de toanele Scorpionului. E mai bine să-și găsească fiecare alt tovarăș de muncă.

Gemeni – Săgetător

Deși Gemenii și Săgetătorul sunt semne opuse în zodiac, există un mare grad de probabilitate ca cei doi să facă o pereche reușită în carieră. Fiind un semn de aer, Geamănul este orientat spre testarea limitelor comunicării. În acest timp, Săgetătorul, guvernat de foc, vrea să exploreze limitele lumii însăși. Cei doi pot să-și combine forțele pentru a realiza ceva, mai ales că niciunul dintre ei nu se gândește să-și atribuie tot meritul. Dată fiind încrederea lor în faptul că fiecare are de îndeplinit rolul lui esențial, jumătate din bătălie este, deja, câștigată.

Gemeni – Capricorn

Gemenii și Capricornul greșesc direcția încă din start. În timp ce Geamănul vrea să comunice la muncă din cel mai profund ungher al sufletului său, Capricornul este orientat spre afacere și preferă să se concentreze pe rezultate. De vreme ce o parte a misiunii Geamănului este să exploreze și să ia lecții din mediu, el are nevoie de stimulare constantă în carieră. Capricornul nu are răbdare pentru asta, preferând să adopte soluțiile verificate și sigure. Sunt mai mari șanse de compatibilitate profesională între fiecare dintre aceștia doi și alte semne. Viața e prea scurtă ca să te stresezi la muncă.

Gemeni – Vărsător

Faptul că Gemenii și Vărsătorul sunt ambii semne de aer este un lucru bun. Semnele de aer dau o combinație interesantă. Sunt cunoscute ca inteligente și doritoare să învețe și să comunice toată știința acumulată. Cei doi se înțeleg bine în tot ceea ce fac, de la muncă și joacă până la dragoste, atât timp cât cad de acord că nu se află în competiție. Vărsătorul are nevoie uneori să fie cel mai mare și mai tare. Atât timp cât îl lasă pe Geamăn să strălucească atunci când îi vine rândul, între cei doi există o potrivire menită să asigure succesul în carieră al fiecăruia dintre ei.

Gmeni – Pești

Gemenii și Peștii sunt semne mobile, extrovertite, dispuse să împartă scena profesională cu oricine. De fapt, sunt în asemenea măsură dispuși să-și dea unul altuia întâietate, încât foarte puțin va fi dus la îndeplinire dacă vor lucra împreună. În parte, acest lucru se datorează faptului că Geamănul, deși vorbăreț din fire, nu vrea să rănească natura simțitoare a Peștilor. Odată ce se pun, totuși, în mișcare, multe idei valoroase vor da la iveală. Pentru ca mecanismul să meargă uns, cei doi trebuie să facă efortul să asculte în aceeași măsură în care vorbesc.

Mihaela Serea
Foto: 123RF Stock Photo
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Compatibilitati Zodii