Compatibilitățile Scorpionului în afaceri, profesie și carieră

Află care sunt compatibilitățile Scorpionului în afaceri, profesie și carieră: cu cine face echipă bună, cu cine nu și de ce.

Zodia Scorpionului

Scorpion – Berbec

Cel mai mare dușman al focului este apa, iar când pui Berbecul – semn de foc – într-o relație profesională cu Scorpionul – semn de apă – poți vedea cum totul se stinge. În timp ce Berbecul împinge continuu lucrurile înainte către atingerea scopurilor, Scorpionul este înclinat să se lase pradă emoțiilor. Comunicarea poate să devină o adevărată problemă între acești doi parteneri profesionali, făcând progresul în carieră dificil. Berbecul este, de asemenea, recunoscut pentru felul său de a fi foarte direct, fără prea multă considerație pentru sentimentele celorlalți, în vreme ce Scorpionul este foarte ușor de rănit. Dacă nu au grijă, cei doi pot să strice, din cauza proastei comunicări, tot ce au creat împreună.

Scorpion – Taur

Taurul și Scorpionul, din păcate, nu sunt cei mai buni tovarăși la muncă. Deși Taurului îi plac banii și ceea ce poate face cu ei, acest semn e posibil să se mobilizeze cam greu uneori. Dacă sunt la deadline, temperamentul aprig al Scorpionului s-ar putea manifesta, ceea ce ar strica atmosfera de lucru. Motivul pentru care aceștia doi nu se împacă bine este acela că sunt amândoi semne fixe, ceea ce înseamnă că fiecare o ține pe-a lui și nu fac niciun efort ca să ajungă la un punct de vedere comun. Această relație este atât de agitată și fracturată, încât ar fi mai bine să-și caute fiecare alt coechipier.

Scorpion – Gemeni

Gemenii reprezintă unul dintre cele mai comunicative și mai extrovertite semne din zodiac și simt nevoia să-și împărtășească ideile cu restul lumii. De partea cealaltă, Scorpionul este interiorizat, folosindu-și mecanismele profunde și misterioase pentru inspectarea realității. Puși împreună, nu se simt foarte confortabil și e posibil să ajungă să se calce pe nervi. Deși un compromis este posibil, e mai puțin probabil să se realizeze dacă Scorpionul se lasă dominat de temperamentul său impulsiv și vine cu înțepăturile lui specifice. Geamănul nu are timp de toanele Scorpionului. E mai bine să-și găsească fiecare alt tovarăș de muncă.

Scorpion – Rac

La muncă, Racul și Scorpionul fac o combinație interesantă. Amândoi sunt semne de apă, deci împărtășesc obiective mai profunde decât să-și facă treaba și să plece acasă. Racul vrea să însemne ceva pe lume, de aceea își alege deseori o profesie de îngrijire și suport ca să se simtă împlinit. Scorpionul, pe de altă parte, este atras de submersia adâncă în misterele emoționale ale lumii. Deși cei doi pot pierde ore bune discutând despre impactul muncii lor împreună, ceea ce iese din această relație este pozitiv pentru toți cei implicați.

Scorpion – Leu

O echipă formată dintr-un Leu și un Scorpion e ceva anevoios. Ambii fiind semne fixe, tind să aibă opinii puternice și nu dau înapoi de la conflicte. Compromisul este dificil de făcut iar asta se reflectă negativ în rezultatul oricărei activități comune. Leul are nevoie de o parte de lucru independent în mecanismul proiectului, după care se așteaptă să i se arate toată aprecierea pentru lucrul făcut. Pe Scorpion poate să-l sâcâie toată importanța pe care și-o dă Leul, mai ales că el vrea să-și atribuie principalele merite. Până la urmă, fiecare dintre ei ar fi mai fericit să lucreze cu altcineva, fiind dispuși să sacrifice pentru asta o parte din realizări.

Scorpion – Fecoară

Fecioara și Scorpionul, deși formează o pereche bizară la muncă, pot avea succes dacă își combină eforturile. Una dintre principalele calități ale Fecioarei este organizarea, prioritizarea, fiind capabilă să separe sarcinile importante de cele care nu aduc prea mult beneficiu. Scorpionul are, de asemenea, calitatea de a vedea ce este cu adevărat important într-un proiect. Amândoi pot identifica scurtături de avansare în carieră folosindu-se de aceste abilități. Niciunul nu este atât de ambițios încât să-l calce pe celălalt pe bătături, deci între ei va fi un climat de încredere.

Scorpion – Balanță

Balanța și Scorpionul nu cad de acord în suficiente privințe încât să putem vorbi de o compatibilitate. Natura aeriană a Balanței poate să-i dea Scorpionului atât de serios impresia că este distrată și pierde timpul. Comportoamentul posac al Scorpionul poate să-l indispună pe nativul în Balanță. Ceea ce rezultă este eșecul în comunicare. Scorpionul oricum nu strălucește în comuniarea verbală, așa ca Balanța. În scurt timp, combinația poate să ia o formă urâtă. Cum Scorpionul este răzbunător iar Balanța este vulnerabilă, cei doi ar trebui să-și caute fiecare câte un partener din altă zodie.

Scorpion – Scorpion

Scorpionul, fiind o fire emoțională, poate să aibă ceva probleme când lucrează împreună cu cineva care are aceeași natură. Acest semn poate să devină țâfnos atunci când are senzația că altcineva din echipă nu trage la fel de mult și asta poate să-l ducă la o atitudine morocănoasă sau pasiv-agresivă. Dacă cei doi Scorpioni se poziționează de aceeași parte a baricadei și își unesc puterile, pot avea mult succes. Scorpionii, foarte buni în organizare și planificare, sunt capabili să depisteze căi de ascensiune în carieră pe care niciun alt semn nu le vede.

Scorpion – Săgetător

Chiar dacă sunt vecini în zodiac, Scorpionul și Săgetătorul nu împărtășesc prea multe în domeniul carierei. Scorpionul adoră schemele și aranjamentele ca mijloc de ascensiune, în timp ce Săgetătorul este mult mai relaxat în privința obiectivelor sale. Scorpionul este semn de apă și are darul de a stinge entuziasmul Săgetătorului, semn de foc. Împreună nu ajung prea departe în activitatea lor profesională, așa că preferă să graviteze în jurul altor semne din zodiac, mai compatibile și cu atitudini mai asemănătoare cu a lor.

Scorpion – Capricorn

Deși Scorpionul este un semn dintre cele mai puternic motivate emoțional, este, în același timp, unul dintre cei mai mari strategi ai zodiacului. Asta înseamnă că ambițiile masive ale Capricornului sunt bine servite de inteligența Scorpionului, ceea ce îi face fericiți pe amândoi. Semnul de apă, Scorpionul, ajută semnul de pământ, Capricornul, crescându-i eficiența și productivitatea. Capricornul, la rândul lui, îl ajută pe Scorpion să dea ideilor sale o structură solidă. Această pereche poate atinge succesul lucrând împreună. Este posibil să extindă raporturile de bună înțelegere chiar în afara spațiului de muncă.

Scorpion – Vărsător

Scorpionul și Vărsătorul sunt ambii semne fixe, ceea ce înseamnă că fac împreună o pereche dizarmonică. De cele mai multe ori, fiecare dintre ei crede că deține răspunsul corect și nu este niciunul dispus să asculte ce părere are celălalt. Aceasta creează fricțiuni la locul de muncă și, în scurt timp, ajung să se angajeze în confruntări deschise. Deși ambii au mult de oferit în domeniul profesional, niciunul nu vrea să-l urmeze pe celălalt. Cu doi șefi și niciun executant, e greu să ajungi undeva. Fiecare dintre ei face treabă mai bună în altă tovărășie.

Scorpion – Pești

Ca unii ce împărtășesc elementul apă, Scorpionul și Peștii știu cum e să fii hipersensibil în spațiul profesional. Cariera este importantă pentru ei, dar, în aceeași măsură, ambii au nevoie de semnificații mai profunde în ceea ce fac și nu-i mulțumește simplul fapt de a câștiga bani din munca lor. O provocare poate fi faptul că ambii pot fi pasivi în cariera lor, așteptând ca alții să remarce cât sunt ei de talentați. Asta poate să-l ducă pe Scorpion la resentimente iar pe Pești, la depresie. Dacă ambii își folosesc din plin creativitatea și, în plus, un al treilea îi pune în valoare, succesul este garantat.

Mihaela Serea
Foto: 123RF Stock Photo
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Compatibilitati Zodii