Compatibilitățile Săgetătorului în afaceri, profesie și carieră

Află care sunt compatibilitățile Săgetătorului în afaceri, profesie și carieră: cu cine face echipă bună, cu cine nu și de ce.

Zodia Scorpionului

Săgetător – Berbec

Împărtășind același semn – focul – Berbecul și Săgetătorul se înțeleg în cele mai multe aspecte, inclusiv în cele privind cariera. Berbecul este atât de orientat spre îndeplinirea obiectivelor încât nu are răbdare pentru detalii. În mod similar, Săgetătorul riscă să spună și să facă lucruri greșite, în scopul de a ajunge mai repede la rezultat. Cei doi știu la ce să se aștepte unul din partea celuilalt și sunt mulțumiți că se pot concentra pe obiectivul principal al muncii lor și nu trebuie să-și bată capul cu detaliile minore de relaționare. Împreună au realizări deosebite.

Săgetător – Taur

Taurul și Săgetătorul nu sunt cunoscuți în zodiac ca un cuplu armonios. Taurul preferă s-o ia încet și în thnă, în timp ce Săgetătorul preferă să avanseze repede spre scopurile sale. Taurul poate să se simtă bine stând pe loc ani de zile și preferând să-și creeze un mediu de muncă plăcut, în vreme ce Săgetătorul simte nevoia să treacă mai departe și să-și tot redirecționeze căutările. Aceste diferențe în stilul de lucru pot cauza probleme privind compatibilitatea în carieră. Pentru amândoi ar fi mai util să caute o cale de mijloc decât să încerce să-și asume toată munca și tot meritul.

Săgetător – Gemeni

Deși Gemenii și Săgetătorul sunt semne opuse în zodiac, există un mare grad de probabilitate ca cei doi să facă o pereche reușită în carieră. Fiind un semn de aer, Geamănul este orientat spre testarea limitelor comunicării. În acest timp, Săgetătorul, guvernat de foc, vrea să exploreze limitele lumii însăși. Cei doi pot să-și combine forțele pentru a realiza ceva, mai ales că niciunul dintre ei nu se gândește să-și atribuie tot meritul. Dată fiind încrederea lor în faptul că fiecare are de îndeplinit rolul lui esențial, jumătate din bătălie este, deja, câștigată.

Săgetător – Rac

Racul și Săgetăttorul sunt semnele din zodiac care se pot înțelege cel mai bine cu ceilalți, dar împreună nu sunt chiar atât de compatibili din punct de vedere profesional. Racul, ca semn de apă, poate fi puțin dificil emoțional, ceea ce sabotează spiritul dinamic al Săgetătorului. Acesta din urmă poate să-și piardă răbdarea așteptând ca Racul să se simtă confortabil și apreciat. În plus, Săgetătorul are tendința de a vorbi înainte de a gândi. Asta poate sfârși prin a răni sentimentele Racului și a distruge relația profesională. Ambii pot avea mai mult succes în compania altor semne care să le permită să acționeze în felul propriu.

Săgetător – Leu

Leul și Săgetătorul se împacă foarte bine. Ambii sunt semne de foc, ceea ce înseamnă că sunt plini de energie și le place să treacă imediat la acțiune ca să facă ce au de făcut. Ambii sunt de părere că puțină grandoare le folosește, mai ales când este pusă în prezentările destinate să impresioneze clienții sau pe șefi. Abilitatea Leului de a întâmpina clienții și a-i face să se simtă ca la ei acasă se combină perfect cu plăcerea Săgetătorului de a cunoaște oameni noi și de a-și exercita asupra lor farmecul și umorul. Acest cuplu poate cunoaște marele succes în carieră și poate, chiar, să facă lumea un pic mai bună.

Săgetător – Fecioară

Fecioara și Săgetătorul au o relație dificilă, ceea ce se traduce prin faptul că fiecare e o pacoste pentru celălalt la muncă. Fecioara poate fi obsedată de perfecțiune, dorindu-și ca totul să fie cu grijă fundamentat și elaborat. Săgetătorul este mai dinamic și preferă, pe moment, să dea la o parte ceea ce nu stăpânește urmând să revină după ce acumulează ceva rezultate. Deși cei doi pot comunica destul de bine, nu cad de acord asupra detaliilor. Rezultatul muncii lor comune are de suferit și fiecare ar fi bucuros să-și găsească alt partener profesional.

Săgetător – Balanță

Balanța și Săgetătorul formează un cuplu armonios, iclusiv în ceea ce privește activitatea profesională. De vreme ce Balanța este atât de bine orientată spre parteneriat și beneficii de ambele părți, poate găsi un coechipier potrivit în Săgetător. Amândoi au calități deosebite, Balanța, cu abilitățile ei sociale și Săgetătorul, cu felul său natural de a se împrieteni. Cei doi își pot combina cu succes calitățile în proiecte care oferă Săgetătorului semnificații profunde iar Balanței, pace și armonie. Când muncesc împreună, succesul este garantat.

Săgetător – Scorpion

Chiar dacă sunt vecini în zodiac, Scorpionul și Săgetătorul nu împărtășesc prea multe în domeniul carierei. Scorpionul adoră schemele și aranjamentele ca mijloc de ascensiune, în timp ce Săgetătorul este mult mai relaxat în privința obiectivelor sale. Scorpionul este semn de apă și are darul de a stinge entuziasmul Săgetătorului, semn de foc. Împreună nu ajung prea departe în activitatea lor profesională, așa că preferă să graviteze în jurul altor semne din zodiac, mai compatibile și cu atitudini mai asemănătoare cu a lor.

Săgetător – Săgetător

Dacă vrei să obții o super-echipă, pune un Săgetător cu un alt Săgetător. S-ar putea ca amândoi să aibă niște idei de domeniul fanteziei îndepărtate care să testeze limitele răbdării șefilor, dar, cumva, optimismul lor înnăscut va răzbate prin toate piedicile și planurile lor utopice vor funcționa în cele din urmă. Acest fel de a proiecta fără limite poate să devină fezabil numai când acest semn își întâlnește copia fidelă. Nu sunt cei mai talentați în materie de respectare a termenelor, dar, dacă li se dă ceva libertate și termene flexibile, vor veni cu soluții absolut surprinzătoare.

Săgetător – Capricorn

Săgetătorul și Capricornul nu sunt compatibili în carieră. Săgetătorul, semn de foc, este un căutător, un amator de călătorie și de experiențe inedite în scopul de a se înțelege pe sine și semnificația muncii sale. De cealaltă parte, Capricornul este un semn de pământ, preocupat de a crea fundamente solide, crescându-și mereu valoarea în companie și țintind către partea de sus a scării ierarhice. Niciunul nu poate fi convins că celălalt are ceva valabil în minte. E mai bine ca fiecare să caute un partener dintr-o altă zodie cu care să poată face o alianță bazată pe același tip de valori.

Săgetător – Vărsător

Săgetătorul și Vărsătorul se pot împrieteni foarte repede la muncă, pentru că ambii au aceeași viziune asupra carierei. Săgetătorul este un idealist care vrea să facă schimbări pozitive, în timp ce Vărsătorul vrea să-și folosească inteligența pentru a găsi soluții noi pentru toate problemele omenirii. Când sunt împreună, dezbaterile pot fi iuți și furioase, dar vor produce idei îndrăznețe. Provocarea acestei combinații poate fi legată de ideea căreia să i se dea curs mai întâi. Pentru că au atât de multe idei valoroase care garantează succesul echipei! Lumea e un loc mai bun și datorită lor.

Săgetător – Pești

Deși săgetătorul și Peștii împărtășesc dorința de a se conecta la cele mai mari proiecte și de a avea cea mai mare anvergură, totuși nu există un mare grad de compatibilitate profesională între ei. Săgetătorul, deși se simte confortabil să lucreze fără limite și fără presiuni, este, totuși, destul de ambițios. Elementul foc care îl definește îi alimentează dorința de a-și îmbunătăți permanent poziția, salariul, beneficiile. Nativul în Pești, pe de altă parte, este mai moale și deseori este mulțumit să lase pe altcineva să preia conducerea. Această pasivitate în chestiunile practice îl face pe Săgetător să-și piardă răbdarea. Peștii și Săgetătorul pot fi buni prieteni, dar în muncă ar fi mai mulțumiți dacă fiecare și-ar găsi un alt partener.

Mihaela Serea
Foto: 123RF Stock Photo
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Compatibilitati Zodii