Compatibilitățile Racului în afaceri, profesie și carieră

Află care sunt compatibilitățile Racului în afaceri, profesie și carieră: cu cine face echipă bună, cu cine nu și de ce.

Zodia Racului

Rac – Berbec

Berbecul – semn de foc – și Racul – semn de apă – au, de obicei, o relație dificilă, deci nici în domeniul carierei nu sunt cel mai potrivit cuplu. Patronat de Marte, Berbecul vrea să treacă la acțiune și să-și atingă scopurile rapid. Racul, guvernat de Lună, preferă să se ocupe de siguranță și confort înainte de a se apuca de treabă. În timp ce pentru Rac emoțiile sunt importante, pentru Berbec importantă este acțiunea. Când se confruntă aceste două tendințe, s-ar putea ca proiectul în sine să nu merite atâta bătaie de cap.

Rac – Taur

Deși Taurul poate să fie uneori cel mai încăpățânat semn din zodiac, hotărât să facă lucrurile în felul său, poate, totuși, să facă proiectele să se închege în condiții de presiune a timpului. Tenacitatea legendară a Taurului poate fi benefică pentru coechipierul Rac care simte nevoia ca munca să aibă profunde semnificații emoționale. Împreună, cei doi lucrează bine și stabilesc o legătură trainică. Fiind un semn de apă, Racul vrea să se asigure că ceilalți au beneficiul maxim din rezultatul muncii sale, în timp ce Taurul este preocupat să ducă lucrul la bun sfârșit.

Rac – Gemeni

Geamănul este un semn foarte comunicativ verbal, în scris și prin orice alt mijloc. De partea lui, Racul este un semn orientat spre emoții, casă și activități de rutină. Vorbăria nesfârșită a Gemenilor poate să-l calce pe nervi pe Rac, iar nevoia de siguranță și confort la birou a Racului poate să-l plictisească de moarte pe Geamăn. Nu sunt dușmani, dar nici prieteni adevărați nu sunt. Amândoi dau rezultate mai bune lucrând cu persoane din alte zodii. Compromisul poate să nu funcționeze între aceste două zodii iar carierele lor au de suferit.

Rac – Rac

Doi Raci împreună lucrează într-o armonie perfectă și asta, din mai multe motive. Primul dintre acestea ar fi că sunt amândoi semne de apă, deschiși către emoții și calea intuitivă în activitatea profesională. În al doilea rând, pot să renunțe la proipria abordare pentru a-l face pe celălalt să se simtă confortabil și binevenit. Acest lucru este garanția unei relații profesionale sănătoase. Cu cât mai mult lucrează împreună, cu atât sunt mai mari șansele ca între cei doi să se formeze o legătură trainică, una care să dureze chiar mai mult decât jobul în sine. O echipă formată din doi Raci poate să se simtă ca și cum, la muncă, ar fi la ei acasă.

Rac – Leu

Racul și Leul pot, uneori, să fie prieteni, datorită proximității în zodiac. Dar nu este o mare compatibilitate profesională între ei. Racul, fiind un semn guvernat de Lună, poate manifestă schimbări de dispoziție și neîncredere. Leul, pe de altă parte, fiind guvernat de Soare, este cald, angajat și extrovertit. În timp ce Racul vrea să-și asigure aspectele emoționale ale carierei, Leul vrea să treacă la acțiune și să creeze impact. În cele din urmă, ei nu trag în aceeași direcție și ar trebui să ia considerarea varianta de a lucra cu altcineva pentru mai mult succes.

Rac – Fecioară

Racul este un semn care capătă cu greu încredere în ceilalți, iar asta îi poate crea dificultăți la muncă, dacă nu se află într-o poziție care să-i ofere control. Ca și ruda sa, Crabul, are nevoie să abordeze oamenii dintr-o parte și să vadă dacă sunt sau nu de încredere. Din fericire, Fecioara este printre semnele care pot lucra bine cu Racul. Cei doi împărtășesc dragostea pentru disciplină și sunt încântați să petreacă ore întregi organizând și reorganizând dosare, grafice, tabele și prezentări, așa încât toată lumea să iasă bine când va veni momentul să-l impresioneze pe șef.

Rac – Balanță

Din păcate, Racul și Balanța au o relație dificilă, ceea ce face greu de realizat acordul profesional. Ca semn de apă, Racul are nevoie de securitate emoțională la serviciu ca și acasă. Dar Balanța simte nevoia de coeziune partenerială a grupului de lucru, cerându-le tuturor să meargă înainte în condițiile date. Chiar dacă acest mod de abordare face din Balanță un bun lider și diplomat, Racului îi este greu să facă față. Buna dispoziție este atât de naturală pentru Balanță încât s-ar putea să nu-și dea seama ce simt alții. Rezultatul se traduce în tensiuni contraproductive.

Rac – Scorpion

La muncă, Racul și Scorpionul fac o combinație interesantă. Amândoi sunt semne de apă, deci împărtășesc obiective mai profunde decât să-și facă treaba și să plece acasă. Racul vrea să însemne ceva pe lume, de aceea își alege deseori o profesie de îngrijire și suport ca să se simtă împlinit. Scorpionul, pe de altă parte, este atras de submersia adâncă în misterele emoționale ale lumii. Deși cei doi pot pierde ore bune discutând despre impactul muncii lor împreună, ceea ce iese din această relație este pozitiv pentru toți cei implicați.

Rac – Săgetător

Racul și Săgetăttorul sunt semnele din zodiac care se pot înțelege cel mai bine cu ceilalți, dar împreună nu sunt chiar atât de compatibili din punct de vedere profesional. Racul, ca semn de apă, poate fi puțin dificil emoțional, ceea ce sabotează spiritul dinamic al Săgetătorului. Acesta din urmă poate să-și piardă răbdarea așteptând ca Racul să se simtă confortabil și apreciat. În plus, Săgetătorul are tendința de a vorbi înainte de a gândi. Asta poate sfârși prin a răni sentimentele Racului și a distruge relația profesională. Ambii pot avea mai mult succes în compania altor semne care să le permită să acționeze în felul propriu.

Rac – Capricorn

Racul și Capricornul sunt semne opuse în zodiac, ceea ce înseamnă că, deseori, trag în direcții opuse în carierele lor. Capricornul își ia foarte tare munca în serios, preferând să economisească resursele și să adopte soluțiile sigure. Racul preferă să-și facă locul de muncă la fel de confortabil ca propriul cămin, iar din colectivul de colegi, o a doua familie. Deși cei doi împărtășesc nevoia de a cultiva familia și tradițiile, Capricornul poate fi atât de concentrat și ambițios încât să neglijeze realțiile personale. Compromisul este foarte greu de acceptat pentru el, așa încât este mai bine ca fiecare dintre cei doi să-și găsească alt partener în proiectele importante.

Rac – Vărsător

Racul și Vărsătorul sunt două semne care nu vorbesc aceeași limbă când vine vorba de carieră. Racul simte nevoia ca munca lui să-i dea satisfacții emoționale și excelează atunci când, prin munca sa, îi ajută pe ceilalți. De partea sa, Vărsătorul își dorește o carieră bazată pe inteligență, în care să rezolve probleme complexe și să contribuie la progresul umanității. Se pare că nu-i leagă prea multe pe cei doi. Aspirațiile lor sunt diferite și ar fi păcat ca fiecare să sacrifice ceea ce are mai bun într-un compromis, de dragul de a face lucrurile să meargă într-un fel oarecare.

Rac – Pești

Racul și Peștii sunt ambii semne de apă, asta însemnând că se încred în abilitățile lor de cunoaștere emoțională. Asta este valabil atât în relațiile personale cât și în cele profesionale. Racul poate aduce inteligența sa emoțională în serviciul proiectelor profesionale, în timp ce Peștii gravitează în jurul unor centri superiori ca spiritualitate, metafizică, artă și muzică. Amândoi sunt deschiși la dialog când trebuie să-și stabilească metodele de lucru. De vreme ce este prea puțină concurență între cei doi, sunt capabili să facă o mulțime de treburi bune și să rămână prieteni.

Mihaela Serea
Foto: 123RF Stock Photo
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Compatibilitati Zodii