Compatibilitățile Fecioarei în afaceri, profesie și carieră

Află care sunt compatibilitățile Fecioarei în afaceri, profesie și carieră: cu cine face echipă bună, cu cine nu și de ce.

Zodia Fecioarei

Fecioară – Berbec

În timp ce Berbecul este semn de foc și împinge mereu lucrurile înainte în privința carierei lui, Fecioara este semn de pământ, cu planuri mai concrete și mai așezate. Berbecul vrea să avanseze rapid în îndeplinirea obiectivelor. Fecioara preferă să petreacă un timp organizând lucrurile în așa fel încât experiența muncii să fie una cât se poate de lipsită de riscuri. Din păcate, această abordare diferită poate să-i scoată din minți pe amândoi înainte de a materializa ceva. Leția pe care o au amândoi de învățat este să asculte un punct de vedere diferit de cel propriu.

Fecioară – Taur

Fiind ambii semn de pământ, Taurul și Fecioara au perspective similare în viață și în muncă. Amândoi se concentrează pe stabilitate și siguranță, ceea ce îi face compatibili când trebuie să muncească împreună. Taurul este preocupat mai mult de confort și de plăcerea simțurilor, în timp ce Fecioara construiește fundamente pentru viitor. Împreună, cei doi pot să aducă un plus important în orice organizație care are norocul să-i dețină. Cei doi depășesc orice obstacol și sunt loiali angajatorilor. Împreună, pot forța mult limitele.

Fecioară – Gemeni

Deși Gemenii și Balanța sunt ambele semne mobile, în sensul că sunt apți să analizeze și să-și ajusteze poziția, este posibil să nu se prea înțeleagă. Geamănul vrea să vorbească și să exploreze fără limite, înaintând adesea cu dezbaterile până târziu, în noapte. Fecioarei, însă, îi plac regulile, limitele și programul fix de lucru. Chiar dacă cei doi oferă cea mai bună șansă relației lor profesionale, nu prea sunt pe aceeași lungime de undă. Fiecare ar prefera să aibă alt partener de muncă, unul care să vină cu o abrdare similară.

Fecioară – Rac

Racul este un semn care capătă cu greu încredere în ceilalți, iar asta îi poate crea dificultăți la muncă, dacă nu se află într-o poziție care să-i ofere control. Ca și ruda sa, Crabul, are nevoie să abordeze oamenii dintr-o parte și să vadă dacă sunt sau nu de încredere. Din fericire, Fecioara este printre semnele care pot lucra bine cu Racul. Cei doi împărtășesc dragostea pentru disciplină și sunt încântați să petreacă ore întregi organizând și reorganizând dosare, grafice, tabele și prezentări, așa încât toată lumea să iasă bine când va veni momentul să-l impresioneze pe șef.

Fecioară – Leu

Leul și Fecioara au aspirații complet diferite în viața profesională. În această privință, Leul este mai potrivit pentru activități care cer stil, tact, căldură, prezență încurajatoare. Pe de altă parte, Fecioara preferă să trudească în liniște, migălind și pigulind până când treaba, oricare ar fi ea, iese perfectă. Perfecționismul Fecioarei îl calcă pe nervi pe Leu, iar atitudinea de vânător a Leului sperie Fecioara. Și unul, și celălalt sunt ambițioși, dar această calitate împărtășită nu este suficientă pentru a crea compatibilitate profesională. Alte semne se pot combina cu mai mult succes cu fiecare dintre ei.

Fecioară – Fecioară

O Fecioară lucrând cu altă Fecioară poate fi ceva spectaculos de văzut. Obsedate cum sunt de ordine, probabil că spațiul lor de lucru strălucește de curățenie, totul e organizat pe coduri de culoare, în ordine alfabetică și după mărime. Principala provocare între cele două Fecioare probabil că va fi aceasta: cine e șeful? Cum fiecare preferă să muncească fără spervizare, migălind și bibilind în taină, s-ar putea să aleagă formula fără șef. Dacă se apucă să facă amândoi același lucru, acești doi parteneri nu vor realiza mare lucru. Succesul va veni din justa împărțire a răspunderii și a meritelor.

Fecioară – Balanță

Fecioara și Balanța, deși sunt vecine în zodiac, n-au prea multe în comun din punct de vedere profesional. Fecioara, semn de pământ, deci muncitoare la greu, își folosește autodisciplina pentru a trudi și a avansa pas cu pas. Balanța, pe de altă parte, este orientată mai mult spre parteneriat, preferă să dea o mână de ajutor astfel încât muntele să fie urcat împreună. Deși ambii sunt firi ambițioase, Fecioara poate să simtă frustrare atunci când simte că nu este apreciată de Balanță la justa valoare. Balanța n-are idee de acest soi de frământări și nu înțelege de unde vine starea de iritare a Fecioarei.

Fecioară – Scorpion

Fecioara și Scorpionul, deși formează o pereche bizară la muncă, pot avea succes dacă își combină eforturile. Una dintre principalele calități ale Fecioarei este organizarea, prioritizarea, fiind capabilă să separe sarcinile importante de cele care nu aduc prea mult beneficiu. Scorpionul are, de asemenea, calitatea de a vedea ce este cu adevărat important într-un proiect. Amândoi pot identifica scurtături de avansare în carieră folosindu-se de aceste abilități. Niciunul nu este atât de ambițios încât să-l calce pe celălalt pe bătături, deci între ei va fi un climat de încredere.

Fecioară – Săgetător

Fecioara și Săgetătorul au o relație dificilă, ceea ce se traduce prin faptul că fiecare e o pacoste pentru celălalt la muncă. Fecioara poate fi obsedată de perfecțiune, dorindu-și ca totul să fie cu grijă fundamentat și elaborat. Săgetătorul este mai dinamic și preferă, pe moment, să dea la o parte ceea ce nu stăpânește urmând să revină după ce acumulează ceva rezultate. Deși cei doi pot comunica destul de bine, nu cad de acord asupra detaliilor. Rezultatul muncii lor comune are de suferit și fiecare ar fi bucuros să-și găsească alt partener profesional.

Fecioară – Capricorn

Una din preocupările care chinuie Fecioara este aceea că nu toți colegii fac același efort – pentru că, în mod tipic, Fecioara muncește din greu. Întâlnirea sa cu Capricornul este o veste bună. Ambele semne de pământ știu că trebuie să-și asume efortul maxim pentru a urca, treaptă cu treaptă, pe scara carierei. Atât banii cât și succesul nu întârzie să vină atunci când aceste două zodii se întâlnesc pe tărâm profesional. Împreună pot da rezultate foarte bune în aproape orice domeniu profesional.

Fecioară – Vărsător

În materie de carieră, Fecioara și Vărsătorul pot forma un cuplu ciudat. Fecioara are de comunicat idei interesante în serviciul umanității, iar Vărsătorul este un vizionar în proiectele sale. Dar chiar dacă împărtășesc anumite lucruri, cei doi nu se înțeleg destul de bine încât să putem vorbi de o reală compatibilitate. Stilul chițibușar al Fecioarei poate să-l exaspereze pe Vărsător, tot așa cum nevoia Vărsătorului de a fi cel mai deștept din birou poate s-o enerveze pe Fecioară. În cele din urmă, fiecare are foarte mult de oferit dacă lucrează împreună cu parteneri din alte zodii.

Fecioară – Pești

Fecioara și Peștii ocupă poziții diametral opuse în zodiac, ceea ce indică faptul că trag în direcții opuse în privința ideilor și aspirațiilor. În domeniul profesional, însă, Fecioara și Peștii pot face treabă bună, odată ce se pun de acord cu rolul care va reveni fiecăruia. De vreme ce Fecioara excelează în organizare, elaborare și configurare, acesta este rolul care i se cuvine. Nativul în Pești, pe partea sa, tinde să se conecteze emoțional la orice proiect și va ști pe cale intuitivă care sunt adevăratele dorințe ale clientului.

Mihaela Serea
Foto: 123RF Stock Photo
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Compatibilitati Zodii