Compatibilitățile Balanței în afaceri, profesie și carieră

Află care sunt compatibilitățile Balanței în afaceri, profesie și carieră: cu cine face echipă bună, cu cine nu și de ce.

Zodia Balanței

Balanță – Berbec

Berbecul și Balanța sunt opuse în zodiac, dar uneori semnele opuse se atrag. Când lucrează împreună, Berbecului îi place să preia conducerea și să avanseze propriile idei, fără să-l asculte cu atenție pe celălalt. Pe de altă parte, Balanța își dorește să lucreze într-un parteneriat în care fiecare ascultă și ține cont de puctul de vedere al celuilalt. Chiar dacă asta poate să creeze fricțiuni din când în când, dacă cei doi învață să coopereze, Berbecul poate să-și asume acțiunea în prima linie, în timp ce Balanța își poate asuma partea de comunicare internă și relațiile cu clienții.

Balanță – Taur

Taurul și Balanța au în comun ceva foarte important: sunt guvernați de planeta Venus. Aceasta îi face pe amândoi să fie preocupați de frumos, de artă, de poezie și altele asemenea. Dar în timp ce Taurul își folosește această înclinație pentru a-și asigura condiții agreabile de muncă, Balanța vrea să construiască punți și legături de susținere. Având motive foarte diferite pentru a face ceea ce fac la muncă, pot fi puțin suspicioși unul față de celălalt, neîncrezători în posibilitatea lor de a-și depăși diferențele.

Balanță – Gemeni

Gemenii și Balanța, fiind semne de aer, se înțeleg foarte bine și împărtășesc aceleași obiective în carieră. Ei pot să devină prieteni și în afara locului de muncă. În timp ce Geamănul își folosește aptitudinile de comunicare pentru a avansa pe scara profesională, Balanța își face un titlu de mândrie din capacitatea de a crea și menține relații care să asigure succesul tuturor. Când lucrează împreună, cei doi pot realiza proiecte valoroase în care toți cei implicați să-și utilizeze la maximum calitățile. Nu există competiție, așa că toți au asigurate contribuție egală și beneficiu egal.

Balanță – Rac

Din păcate, Racul și Balanța au o relație dificilă, ceea ce face greu de realizat acordul profesional. Ca semn de apă, Racul are nevoie de securitate emoțională la serviciu ca și acasă. Dar Balanța simte nevoia de coeziune partenerială a grupului de lucru, cerându-le tuturor să meargă înainte în condițiile date. Chiar dacă acest mod de abordare face din Balanță un bun lider și diplomat, Racului îi este greu să facă față. Buna dispoziție este atât de naturală pentru Balanță încât s-ar putea să nu-și dea seama ce simt alții. Rezultatul se traduce în tensiuni contraproductive.

Balanță – Leu

Leul, fiind semn de foc, adoră să râdă și să se distreze la muncă. Este unul dintre cele mai sociabile semne, cu o mulțime de prieteni și cunoștințe în domeniul profesional. Balanța este perfectă pentru asemenea anturaj, fiind un semn al parteneriatului și al relațiilor romantice. Ambii sunt foarte creativi din fire, ceea ce înseamnă că, atunci când își pun capetele alături, pot să iasă idei mărețe. Succesul vine atunci când Leul și Balanța își pun în comun vastele cercuri de relații pentru a-și face cunoscută munca lor asiduă. Și nu vor neglija să sărbătorească după aceea.

Balanță – Fecioară

Fecioara și Balanța, deși sunt vecine în zodiac, n-au prea multe în comun din punct de vedere profesional. Fecioara, semn de pământ, deci muncitoare la greu, își folosește autodisciplina pentru a trudi și a avansa pas cu pas. Balanța, pe de altă parte, este orientată mai mult spre parteneriat, preferă să dea o mână de ajutor astfel încât muntele să fie urcat împreună. Deși ambii sunt firi ambițioase, Fecioara poate să simtă frustrare atunci când simte că nu este apreciată de Balanță la justa valoare. Balanța n-are idee de acest soi de frământări și nu înțelege de unde vine starea de iritare a Fecioarei.

Balanță – Balanță

Pe tărâm profesional, două Balanțe trebuie să fie foarte fericite. Nativilor în Balanță le place să vorbească, să râdă, să socializeze, făcându-și prieteni orinunde se duc. În carieră, sunt compatibili cu zodiile ambițioase, dar nu dispuse să calce pe cadavre ca să-și atingă scopurile. Între aceștia doi, va fi o comunicare intensă destinată să ușureze munca. Singurul risc este ca cei doi parteneri să discute atât de mult încât să uite să mai și facă ceva. Dacă le vine în minte să se concentreze asupra muncii și să lase vorba pentru pauza de prânz, totul va merge perfect.

Balanță – Scorpion

Balanța și Scorpionul nu cad de acord în suficiente privințe încât să putem vorbi de o compatibilitate. Natura aeriană a Balanței poate să-i dea Scorpionului atât de serios impresia că este distrată și pierde timpul. Comportoamentul posac al Scorpionul poate să-l indispună pe nativul în Balanță. Ceea ce rezultă este eșecul în comunicare. Scorpionul oricum nu strălucește în comuniarea verbală, așa ca Balanța. În scurt timp, combinația poate să ia o formă urâtă. Cum Scorpionul este răzbunător iar Balanța este vulnerabilă, cei doi ar trebui să-și caute fiecare câte un partener din altă zodie.

Balanță – Săgetător

Balanța și Săgetătorul formează un cuplu armonios, iclusiv în ceea ce privește activitatea profesională. De vreme ce Balanța este atât de bine orientată spre parteneriat și beneficii de ambele părți, poate găsi un coechipier potrivit în Săgetător. Amândoi au calități deosebite, Balanța, cu abilitățile ei sociale și Săgetătorul, cu felul său natural de a se împrieteni. Cei doi își pot combina cu succes calitățile în proiecte care oferă Săgetătorului semnificații profunde iar Balanței, pace și armonie. Când muncesc împreună, succesul este garantat.

Balanță – Capricorn

Balanța și Capricornul, din păcate, nu fac cea mai fericită combinație în carieră. Balanța este mult prea sociabilă și democrată din punctual de vedere al Capricornului care este devotat concepțiilor și metodelor tradiționale. De fapt, Capricornul consideră că numai cine muncește din greu poate merge înainte, nu toți cei care participă la proiect. Acest lucru este inacceptabil pentru Balanță care caută echilibrul pentru toată lumea. Această diferență are ca rezultat frustrarea și neînțelegerea privind felul în care trebuie să se împartă responsabilitățile și beneficiile. Este greu de găsit o cale de compromis, așa că ar fi mai bine pentru fiecare dacă și-ar găsi alt colaborator.

Balanță – Vărsător

De vreme ce Balanța și Vărsătorul sunt semne de aer, se înțeleg perfect în carieră. Semnele de aer simt nevoia să-și folosească mintea în rezolvarea problemelor complexe, sau să vină cu soluții ingenioase care să fie aplicabile și în viitor. Ambii își doresc să-și folosească puterea minții pentru a face lumea mai bună. Când sunt împreună, succesul este asigurat. Lejeritatea Balanței în societate rezolvă anxietățile ocazionale ale Vărsătorului, iar nevoia Vărsătorului de a servi umanitatea dă mai multă profunzime abordărilor Balanței. Amândoi sun încântați să lucreze împreună.

Balanță – Pești

Balanța și Peștii formează o pereche bizară, în sensul că nu sunt nici prieteni, nici dușmani. Balanța, semn de aer, este o ființă socială căreia îi place să se înconjoare de frumusețe, de artă, de muzică. Nativul în Pești iubește, de asemenea, frumusețea, arta și muzica dar are tendințe puternice de interiorizare și anxietate. Cei doi pot comunica, dar un vor alege să-și petreacă timpul împreună. Rezultatul colaborării lor profesionale are de suferit. Deși nu intră în conflict, fiecare dintre ei ar fi mai mulțumit să aibă alt partener de muncă.

Mihaela Serea
Foto: 123RF Stock Photo
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Compatibilitati Zodii