Compatibilitati in zodiacul chinezesc – Tigru

Tigru – Sobolan
Au cateva interese comune dar nu isi doresc foarte mult compania celuilalt. O relatie rece spre moderat.
 
Tigru – Bivol
Rivalitate puternica si ciocniri de personalitate. Conflicte si neintelegeri care nu pot fi rezolvate pe cale pasnica. Zodii foarte incompatibile.
 
Tigru – Tigru
Zodii compatibile numai pana la un anumit nivel. Mici animozitati caracterizeaza relatia dintre aceste zodii, care vor lucra impreuna numai pentru un scop comun.
 
Tigru – Iepure
Aceste doua zodii se vor tolera in cel mai bun caz. Nu vor exista conflicte majore insa lipsa de comunicare sau intelegerea fata de celalalt nu vor ajuta relatia foarte mult.
 
Tigru – Dragon
Respect mutual si cooperare. Vor exista anumite ciocniri si incercari de a domina, dar vor fi capabili sa depaseasca aceste diferente. Vor inregistra impreuna doar un succes moderat.
 
Tigru – Sarpe
Suspiciosi unul fata de celalalt, indiferenti si neintelegatori, nativii acestor doua zodii nu pot relationa foarte bine impreuna. Pot aparea conflicte si animozitati puternice.
 
Tigru – Cal
Potrivire excelenta atat in dragoste, cat si in afaceri. Nu exista dificultati in a se intelege unul pe celalalt si pot forma o echipa care va ajunge usor la succes.
 
Tigru – Capra
Fara confruntari fatise sau rivalitate, relatia acestor doua zodii va merge pana la un anumit punct. Nu vor exista legaturi puternice iar combinatia aceasta nu va dura foarte mult.
 
Tigru – Maimuta
Rivalitate si conflicte care pornesc de la personalitatea fiecaruia. Nu exista o arie de interese comune si nu vor putea niciodata sa ajunga la un compromis intr-o anumita relatie.
 
Tigru – Cocos
Aceasta relatie va fi dominata de neincredere si de goluri majore in comunicare. Partenerii din aceste doua zodii vor fi irascibili sau indiferenti unul fata de celalalt iar relatia dintre ei va fi destul de rece.
 
Tigru – Caine
O combinatie excelenta! Vor comunica perfect unul cu celalalt si pot ajunge la succes lucrand impreuna in echipa. 
 
Tigru – Porc
O alaturare sigura si plina de succes. Vor gasi dragostea si fericirea impreuna iar relatia lor va fi caracterizata prin colaborare, atat in dragoste, cat si in afaceri. 

Foto: Dreamstime

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Compatibilitati Zodii