Compatibilitati in zodiacul chinezesc – Caine


Caine – Sobolan
Va exista un respect reciproc intre cele doua zodii. Pot forma echipe puternice atunci cand urmaresc un scop comun. Nu vor exista diferente mari in gandire sau confruntari.
 
Caine – Bivol
Cele doua zodii nu prea au interese comune. Va exista un decalaj in comunicare si vor dezvolta animozitati unul fata de celalalt. Relatiile dintre aceste doua zodii vor fi deosebit de proaste.
 
Caine – Tigru
O combinatie excelenta! Nu exista nicun fel de dificultate in comunicarea dintre aceste doua zodii. Vor avea succes impreuna si prosperitate atat in dragoste, cat si in relatiile de afaceri.
 
Caine – Iepure
Aceste doua zodii sunt foarte compatibile si relatia lor le va aduce multe recompense. Vor avea incredere puternica unul in celalalt si vor gasi imrepuna succesul si fericirea.
 
Caine – Dragon
Ciocniri violente si conflicte puternice. Nu se pot intelege sau increde unul in celalalt. Zodii foarte incompatibile care nu pot comunica in niciun fel. 
 
Caine – Sarpe
Respect mutual si anumite arii de interes comune. Nu vor aparea conflicte majore si vor coopera destul de bine, intr-o relatie echitabila.
 
Caine – Cal
Combinatie foarte compatibila. Relatie plina de succes si fericire, atat in dragoste cat si in alte feluri de parteneriat. Legaturi de durata intre cele doua zodii.
 
Caine – Capra
In cel mai bun caz, va exista toleranta. Au foarte putine lucruri in comun si nu-si doresc compania celuilalt, echipa formata impreuna neavand mari sanse de izbanda.
 
Caine – Maimuta
Exista un respect deosebit intre cele doua zodii. Nu vor aparea in aceasta relatie ciocniri de personalitate. Se vor descurca destul de bine atat in dragoste, cat si in afaceri, cooperand foarte bine impreuna. 
 
Caine – Cocos
Din aceasta relatie nu va rezulta nimic solid sau de durata. Anumite resentimente si lipsuri in comunicare vor duce la o relatie destul de rece intre cele doua zodii.
 
Caine – Caine
Nu vor exista conflicte intre nativii acestei zodii. Vor coopera amical, fiind compatibili pana la un punct, muncind impreuna pentru un scop comun.
 
Caine – Porc
Nu vor exista conflicte majore intre cele doua zodii si nici lupte pentru control intr-o asemenea relatie. Se vor intelege acceptabil si agreabil pana la un punct. 

Foto: Dreamstime

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Compatibilitati Zodii