Compatibilitati in zodiacul chinezesc – Sarpe


Sarpe – Sobolan
Un nivel ridicat al atractiei intre cele doua zodii. Acestea vor coopera pentru a atinge un scop comun iar relatia lor poate fi considerata satisfacatoare. 
 
Sarpe – Bivol
Cele doua zodii se potrivesc destul de bine, datorita intelegerii oferite reciproc. Legaturile dintre ei pot fi de durata si foarte profitabile.
 
Sarpe – Tigru
Conflicte datorate naturii suspicioase a celor doua zodii. Nu se potrivesc una cu alta si de multe ori sunt indiferenti si neintelegatori unul fata de celalalt.
 
Sarpe – Iepure
Legaturi bazate pe afinitati comune. Vor lucra impreuna pentru a atinge scopuri comune. Nu va exista o atractie speciala intre aceste zodii dar nici animozitati.
 
Sarpe – Dragon
Intelegatoare una fata de cealalta, aceste zodii vor coopera cu succes. Datorita acestei compatibilitati, relatia lor se va dovedi fructoasa, rezultand in numeroase beneficii pentru ambele parti.
 
Sarpe – Sarpe
Se inteleg foarte bine si pot forma legaturi puternice daca gasesc arii de interese comune. Nu vor exista ciocniri de niciun fel intre nativii acestei zodii.
 
Sarpe – Cal
Anumite conflicte vor aparea intre aceste doua zodii. De obicei, Serpii si Caii nu prea au mare lucru in comun iar relatia lor va fi una distanta.
 
Sarpe – Capra
Aceste doua zodii relationeaza cordial si sunt compatibile pana la un anumit punct. Nu vor aparea conflicte majore in parteneriatul acesta si efortul lor combinat se va dovedi fezabil.
 
Sarpe – Maimuta
Nu foarte compatibile, aceste zodii nu se pot intelege sau comunica una cu cealalta. Vor aparea conflicte acolo unde exista neincredere sau bunavointa. Castigul trebuie sa fie foarte ispititor pentru a-i face sa coopereze.
 
Sarpe – Cocos
Potrivire fericita atat in dragoste, cat si in afaceri. Se pot intelege foarte bine si au incredere unul in celalalt, formand o echipa compatibila, orientata spre succes.
 
Sarpe – Caine
Respect mutual si anumite interese comune. Nu exista conflicte majore intre aceste doua zodii, ele fiind compatibile pana la un anumit nivel. Vor coopera amical pentru un bine comun.
 
Sarpe – Porc
Nu pot relationa sau intelege unul pe celalalt. Conflicte puternice vor caracteriza aceasta relatie iar golurile de comunicare nu vor putea fi acoperite. 

Foto: Dreamstime

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Compatibilitati Zodii