Compatibilitati in zodiacul chinezesc – Dragon


Dragon – Sobolan
Potrivire perfecta, din care se pot naste relatii puternice atat in plan amoros, cat si in afaceri. Vor conlucra pentru a ajunge la succes, fericire si prosperitate.

Dragon – Bivol
Aceste zodii se respecta reciproc, neexistand mari conflicte in relatia lor sau lupte pentru a domina. Vor coopera foarte bine pentru scopuri comune. 
 
Dragon – Tigru
Relatia acestor zodii va fi caracterizata prin ciocniri de vointa si lipsa de intelegere, insa la un moment dat, Dragonul si Tigrul tind sa ajunga la un acord. Vor dobandi un succes moderat impreuna.
 
Dragon – Iepure
Au anumite interese comune si vor fi capabili sa relationeze pana la un anumit punct, insa aici e vorba mai mult de toleranta. 
 
Dragon – Dragon
Nu vor aparea conflicte majore in relatia dintre cele doua zodii, care sunt compatibile pana la un anumit punct. Munca de echipa va fi satisfacatoare si vor atinge prin ea succesul. 
 
Dragon – Sarpe
Vor coopera foarte bine impreuna si se vor intelege perfect, atat in dragoste, cat si ca parteneri in afaceri. Vor dobandi multa fericire impreuna. 
 
Dragon – Cal
Aceste doua zodii vor fi putin indiferenti unul fata de celalalt. Chiar daca va exista respect in aceasta relatie, vor exista si lupte pentru dominatie. Vor comunica insa pentru a-si rezolva neintelegerile.

Dragon – Capra
O relatie acceptabila dar rece, atat in dragoste, cat si in afaceri. Vor avea o oarecare intelegere pentru celalalt si vor gasi si o serie de interese comune. 
 
Dragon – Maimuta
O combinatie excelenta pentru mariaj sau orice alt fel de parteneriat. Afinitati puternice si intelegere reciproca ii vor aduce cat mai aproape de succes si fericire.
 
Dragon – Cocos
O potrivire plina de succes. Vor gasi impreuna fericirea si prosperitatea si vor stabili legaturi adanci si de durata intre ei.
 
Dragon – Caine
Animozitati si conflicte puternice. Nu se pot increde unul in celalalt si nici nu poate exista intelegere intre aceste zodii. Nu sunt in stare sa-si rezolve diferentele, fiind considerate doua zodii incompatibile.
 
Dragon – Porc
Relatii cordiale care functioneaza destul de bine. Nu exista diferente majore si nici lupte serioase pentru a controla relatia. Vor colabora de fiecare data pentru scopuri comune.

Foto: Dreamstime

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Compatibilitati Zodii