Compatibilitati in zodiacul chinezesc – Maimuta


Maimuta – Sobolan
Foarte compatibile, aceste doua zodii pot forma o uniune plina de succes. Pentru ca au afinitati puternice una pentru cealalta, ele vor gasi impreuna dragostea.

Maimuta – Bivol
Au anumite rezerve una fata de cealalta si, de aceea, legaturile dintre aceste zodii nu sunt de durata. Apar bariere in comunicare si in cel mai bun caz relatia lor va fi doar satisfacatoare.
 
Maimuta – Tigru
Ciocnirile puternice si rivalitatea nu vor aduce nimic bun in relatia acestor doua zodii. Maimuta nu se va intelege cu Tigrul pentru ca nu exista arii comune de interes. Zodii foarte incompatibile.
 
Maimuta – Iepure
Anumite diferente si rivalitati vor impiedica aceste doua zodii sa se inteleaga reciproc. In cel mai bun caz, Maimuta si Iepurele vor ajunge sa se tolereze.
 
Maimuta – Dragon
Una dintre cele mai bune combinatii. Dragoste reciproca si intelegere vor duce la un parteneriat solid, indiferent daca este vorba de afaceri sau de casatorie.
 
Maimuta – Sarpe
Nu exista niciun fel de atractie intre cele doua zodii si pot avea probleme serioase de comunicare. Prezenta unei suspiciuni reciproce va afecta orice incercare de a lucra impreuna.
 
Maimuta – Cal
O combinatie acceptabila poate fi considerata cea dintre Maimuta si Cal. Intre cei doi nu va exista lupta pentru dominatie.
 
Maimuta – Capra
Nu va exista intelegre reciproca intre aceste doua zodii. Relatia care se poate forma va fi rece, atat in casatorie, cat si in afaceri.
 
Maimuta – Maimuta
Pot lucra impreuna destul de bine, ca echipa, pentru ca pot gasi o serie de interese comune. De obicei, aceasta combinatie poate fi considerata buna, atat in dragoste, cat si in afaceri.
 
Maimuta – Cocos
Vor putea comunica numai pana la un punct. Se vor tolera reciproc insa numai daca trebuie sa coopereze pentru un scop comun. In rest, legaturile vor fi destul de reci. 
 
Maimuta – Caine
Respect reciproc si sentimente prietenesti vor aparea in relatia dintre aceste doua zodii. Vor coopera destul de bine iar relatia lor nu va fi amenintata de animozitati. 
 
Maimuta – Porc
Au anumite arii comune de interes si nu vor aparea mari dificultati in relatia lor, indiferent daca este vorba despre dragoste sau afaceri. 

Foto: Dreamstime

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Compatibilitati Zodii