Compatibilitati in zodiacul chinezesc – Cal


Cal – Sobolan
Nefericire si animozitati puternice. Ciocniri de personalitate si rivalitate absurda pot aparea atat in dragoste, cat si in afaceri. Incompatibili unul cu celalalt.

Cal – Bivol
Nu exista legaturi puternice sau de durata intre aceste doua zodii, datorita si unor bariere in comunicare. Foarte putine interese similare construiesc o relatie rece. 
 
Cal – Tigru
Potrivire excelenta atat in dragoste, cat si in afaceri. Nu intampina niciun fel de probleme in comunicare si isi acorda incredere unul celuilalt. O echipa de succes.
 
Cal – Iepure
Nu au foarte multe in comun si nu pot relationa bine impreuna. Necooperativi sau indiferenti, atat in dragoste, cat si in afaceri.
 
Cal – Dragon
Respect reciproc cu anumite tentative de a domina partenerul. Vor fi capabili sa comunice pana la un anumit nivel, insa numai pentru a-si rezolva problemele. 
 
Cal – Sarpe
Au anumite dificultati in a se intelege reciproc. Nu prea gasesc multe puncte comune si cel mai bine li se potriveste o relatie distanta. 
 
Cal – Cal
Au o multime de lucruri in comun si pot forma o echipa foarte puternica, care prin cooperare va ajunge la succes.  
 
Cal – Capra
Afinitati puternice si o atractie deosebita exista intre aceste doua zodii, atat in dragoste, cat si pe planul afacerilor. Compatibilitate ridicata care duce la succes. . 
 
Cal – Maimuta
Vor coopera pana la un anumit punct, pentru a atinge anumite scopuri. Impart anumite interese insa legaturile dintre aceste zodii nu sunt foarte puternice.
 
Cal – Cocos
Exista o serie de bariere in comunicare si ciocniri de personalitate. Sunt capabili sa-si rezolve neintelegerile, insa relatia dintre ei tinde sa fie una rece.
 
Cal – Caine 
O uniune plina de bucurie si foarte compatibila, care va obtine succesul in orice fel de parteneriat. Intelegere reciproca si afinitati deosebite. 
 
Cal – Porc
Exista anumite interese comune insa cele doua zodii nu sunt foarte compatibile. Nu exista atractie deosebita intre aceste semne insa nici conflicte foarte serioase. 

Foto: Dreamstime

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Compatibilitati Zodii