Compatibilitati in zodiacul chinezesc – Iepure


Iepure – Sobolan
Respect mutual si anumite arii de interes comune. Nu vor aparea conflicte in relatia acestor doua zodii, care sunt compatibile pana la un anumit nivel. Pentru atingerea unui scop comun, vor conlucra amical impreuna.

Iepure – Bivol
O relatie acceptabila, in care cele doua zodii vor coopera, insa nu pentru o perioada lunga. Ambele parti vor avea rezerve, una fata de cealalta.
 
Iepure – Tigru
Ostilitatea si neintelegerea domina aceasta combinatie. Incapabile sa comunice, aceste doua zodii ar trebui sa evite contactul.
 
Iepure – Iepure 
Ajutor mutual si nicio lupta pentru a controla relatia. Fara mari piedici in comunicare, vor lucra impreuna destul de bine.
 
Iepure – Dragon
Aceste doua zodii gasesc interese comune. Mai pot avea si ciocniri de personalitate dar vor lupta sa-si rezolve neintelegerile.
 
Iepure – Sarpe
O relatie care poate functiona. Se vor tolera reciproc pentru a ajunge la un tel comun. Nu va exista o atractie puternica intre aceste zodii
 
Iepure – Cal
Animozitati si conflicte puternice vor aparea intre cele doua zodii. Nu pot construi nicun fel de relatii, pentru ca nu au mare lucru in comun.
 
Iepure – Capra
Una dintre cele mai bune combinatii. Multa dragoste si intelegere, avand foarte multe in comun. O uniune plina de succes. 
 
Iepure – Maimuta
Mici diferente si rivalitati vor duce la o relatie putin cam rece. Aceste doua zodii se vor tolera pana la un anumit nivel. Nu se pot increde total unul in celalalt.
 
Iepure – Cocos
Conflicte amare si dezacorduri. Aceste zodii nu pot fi de acord nici asupra vremii de afara. Se vor lupta pentru a controla relatia, fiind considerate doua zodii extrem de incompatibile. 
 
Iepure – Caine
O uniune foarte compatibila si care va aduce foarte multe recompense partenerilor. Vor fi foarte increzatori unul in celalalt si vor ajunge prosperi si fericiti impreuna.
 
Iepure – Porc
Compatibili pana la un anumit nivel, nativii acestor zodii vor gasi interese comune. Vor fi sensibili fata de nevoile celuilalt.

Foto: Dreamstime

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Compatibilitati Zodii