Compatibilitati in zodiacul chinezesc – Cocos


Cocos – Sobolan
Apar dificultati in incercarea de a relationa unul cu celalalt. Legaturile nu vor fi niciodata puternice intre aceste doua zodii si se vor evita, de obicei, sau, in cel mai bun caz, vor ajunge sa se tolereze.

Cocos – Bivol
O combinatie excelenta care poate forma o echipa de succes. Nu exista dificultati in comunicarea dintre aceste doua zodii.
 
Cocos – Tigru
Lipsuri in comunicare, anumite rezerve, ciocniri marunte dar neplacute vor conduce la o relatie rece intre reprezentantii celor doua zodii
 
Cocos – Iepure
Nu exista compatibilitate intre aceste zodii, relatia lor fiind marcata de neintelegeri. Ciocniri de personalitate atat in dragoste, cat si in afaceri. Foarte putine lucruri in comun.
 
Cocos – Dragon
O potrivire excelenta intre aceste doua zodii, bazata in primul rand pe intelegere reciproca. Legaturile aceste sunt puternice si de durata.
 
Cocos – Sarpe
Parteneriat foarte interesant atat in dragoste cat si in afaceri. Exista incredere si intelegere reciproca in acest tip de relatii iar legaturile formate intre aceste doua semne ale zodiacului chinezesc vor fi cat se poate de trainice.
 
Cocos – Cal
Exista respect reciproc insa diferentele de personalitate si anumite bariere de comunicare vor distruge o relatie care, altfel, ar putea fi una frumoasa. 
 
Cocos – Capra
Anumite rezerve si dificultati in relatia aceasta. Se vor tolera reciproc numai pana la un anumit nivel.
 
Cocos – Maimuta
Relatie rece sau, pur si simplu, formala. Nici unul dintre parteneri nu va fi interesat sa-l inteleaga pe celalalt. Pot coopera numai cand exista mize comune in joc.
 
Cocos – Cocos
Ciocniri de vointa, lupta pentru dominatie si putine arii comune de interes vor face din aceasta relatie una problematica. 
 
Cocos – Caine
O relatie moderata sau chiar rece. Dificultati in a relationa cu celalalt si anumite resentimente vor face aceste zodii, in cel mai bun caz, sa se tolereze reciproc. 
 
Cocos – Porc
Pot avea anumite arii comune de interese insa nu va exista o intelegere reciproca. Vor coopera numai atunci cand este necesar.

Foto: Dreamstime

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Compatibilitati Zodii