Compatibilitati in zodiacul chinezesc – Bivol


Bivol – Sobolan
Foarte compatibili. Pot avea un mariaj excelent sau o relatie de afaceri foarte buna. Intelegere reciproca si fericire. Vor prospera impreuna.
 
Bivol – Bivol
Pot avea arii de interese comune dar nu va exista o intelegere adanca a celuilalt. Pot coopera numai daca este necesar. 
 
Bivol – Tigru
Ciocniri de personalitate si, in general, rivalitate puternica intre aceste doua zodii. Nu se pot intelege de nicun fel. Animozitati si neincredere fata de celalalt. Nu sunt capabili sa-si rezolve diferentele.
 
Bivol – Iepure
Nu vor exista conflicte majore intre aceste doua zodii. Relatia dintre ele va fi solida, bazata pe asemanari de gandire si comportament. Pot lucra in echipa.
 
Bivol – Dragon
Respect mutual intre cele doua zodii. Pot lucra bine impreuna, pentru ca nu exista diferente mari de gandire si niciuna dintre aceste doua zodii nu va lupta pentru dominatie. Pot colabora pentru un bine comun.
 
Bivol – Sarpe
Compatibilitate foarte buna. Sunt intelegatori fata de sentimentele celuilalt iar relatia lor va fi foarte buna. Formeaza legaturi puternice si de durata.
 
Bivol – Cal
Din  aceasta combinatie nu va rezulta nimic care sa dureze. In cel mai bun caz, intre cele doua zodii vor aparea relatii bune, insa cu anumite bariere de comunicare.
 
Bivol – Capra
In cel mai bun caz, va exista o relatie bazata pe toleranta. Vor fi o serie de diferente intre aceste doua personalitati si vor coopera greu din cauza mai multor incompatibilitati. 
 
Bivol – Maimuta
In aceasta relatie, vor aparea anumite rezerve fata de celalalt. Fara confruntari fatise insa nu va exista o baza comuna pentru negocieri.
 
Bivol – Cocos
Relatie excelenta intre cele doua zodii, care pot conlucra perfect pentru a atinge succesul. Nu vor intampina mari dificultati in comunicare si vor gasi multa dragoste si fericire impreuna.
 
Bivol – Caine
Animozitati si sentimente rele pot aparea intre cele doua zodii. Nu prea au mare lucru in comun si nu vor relationa bine unul fata de celalalt. 
 
Bivol – Porc
Nu vor exista ciocniri de personalitate intre aceste doua zodii, care sunt compatibile pana la un anumit punct. Relatia aceasta poate fi considerata acceptabila insa putin rece. Nu vor aparea lupte dar nici legaturi trainice intre aceste doua semne. 

Foto: Dreamstime

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Compatibilitati Zodii