Cod galben de ceață și vânt în mai multe județe din țară

Începem săptămâna cu o vreme mohorâtă, majoritatea județelor fiind sub atenționare cod galben de ceață densă și vânt puternic.

Cod galben de ceață

Ceața le va da mari bătăi de cap șoferilor, motiv pentru care meteorologii au emis coduri galbene de ceață pentru mai multe zone din țară.

În județele Olt, Mehedinți și Dolj, codul galben de ceață a intrat în vigoare în această dimineață, la ora 9 30 și este valabil până la ora 12. Ceața va fi densă și va duce la scăderea vizibilității, local sub 200 m și izolat sub 50 m. În plus, în anumite zone ar putea să apară și burnița.

Cod galben de ceață este și în județele Ilfov, Ialomiţa, Giurgiu, Călăraşi, Cluj, Sălaj, Bistrița-Năsăud, Teleorman, avertizarea fiind valabilă până la ora 12, în timp ce pentru județele Brașov, Harghita, Sibiu, Constanța și Tulcea codul galben este valabil doar până la ora 11, iar în Hunedoar și Alba codul galben de ceață este valabil până la ora 10.

Cod galben de vânt

Pe lângă ceața densă, care va duce la scăderea vizbilității,vântul puternic va afecta mai multe județe din țară. Meteorologii au emis un cod galben de vânt puternic pentru județul Caraș-Severin, valabil până la ora 14. În această zonă, vântul va atinge la rafală 60-70 km/h. Intensificări ale vântului vor fi și în județul Sibiu, codul galben fiind în vigoare până la ora 14, în acest interval de timp vântul putând să atingă și 70-80 km/h.

Foto: shutterstock.comp

Citește și:

Vești triste pentru adolescenți. Cum se va schimba accesul la facebook de anul viitor

Directorii Metrorex au fost demiși după incidentul de la stația Eroilor! Circulația la metrou a fost blocată timp de 2 ore

Cum ne afectează călătoriile lungi către locul de muncă? Psihicul angajaților are de suferit

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri