Cine sunt cei 11 concurenți care au intrat în competiția televizată „Îmi place dansul”, de la Kanal D?

Show-ul prezentat de Victor Slav și Cristina Mihaela Dorobanțu, și jurizat de Beatrice Rancea, Emil Rengle, Cocuța și CRBL va putea fi urmărit în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 20:00.

Prima ediție a show-ului Îmi place dansul a debutat la Kanal D sâmbătă, 31 august.

Telespectatorii i-au putut cunoaște, în premieră, pe cei 11 concurenți care dau bătălia pe ringul de dans, cinci fete și șașe băieți.

Vă prezentăm, mai jos, concurenții, stilurile lor de dans preferate, dar și mesajele pe care le au aceștia pentru cei din fața micilor ecrane.

Cine sunt cei 11 concurenți care au intrat în competiția televizată „Îmi place dansul”, de la Kanal D?

Ștefan, în vârstă de 28 de ani, vine din Chișinău, Republica Moldova, și este actor și dansator.

Băiatul mărturisește că stilul de dans preferat, dar și cel care îi pune în valoare calitățile artistice este dansul sportiv.

Își dorește ca prin evoluția sa să îi inspire și pe alții să devină mai creativi, mai buni.

Sorana este mezina acestui show, în vârstă de 14 ani, și vine din Târgu Jiu, județul Gorj. Concurenta spune despre ea că prefera stilurile de dans contemporan, dancehall și street dance.

„Vreau să fiu un model pentru ceilalţi. Îmi doresc să arăt cât de mult te poate ajuta dansul să treci peste cele mai mari frici!”

Roberto, în vârstă de 28 de ani, este din București și profesează ca coregraf și dansator. Acesta spune despre el că preferă stilul de dans hip-hop comercial.

„Vreau să-mi pun amprenta pe generaţiile care vin, să ajut la creşterea comunităţilor de profil din România şi să-i încurajez să aleagă dansul fără teamă!”

Loredana are 21 de ani, este din Brăila și profesează ca instructor de dans. Tânăra afirmă că dansul sportiv este cel care ar putea să o pună în valoare în cadrul competiției. Afirmă că este foarte motivată să treacă peste orice piedici pentru a-și împlini visul.

Louis are 21 de ani și este din București. Instructor de dans și student, băiatul este specializat în street dance.

„Pentru mine dansul înseamnă tot! Mă împlineşte, mă face fericit, mă ajută să mă descopăr şi să-mi exprim liber sentimentele!”

George are 21 de ani, vine din Ploiești și profesează ca dansator. Concurentul vrea să cucerească scena de la Îmi place dansul cu unul dintre stilurile lui de dans preferate, cabaret.

„Visul meu este să îmi pot crea un viitor bazat exclusiv pe dans şi să-i fac mândri de mine pe cei care m-au susţinut necondiţionat!”

Sabin are 20 de ani, vine din Dorohoi, județul Botoșani și profesează ca lucrător comercial.

Concurentul își dorește să îi surprindă pe jurații de la Îmi place dansul, dar și pe telespectatori, cu unul dintre stilurile lui de dans preferate, jazz funk.

Își dorește să devină dansator profesionist și să-i motiveze pe cei care se regăsesc în povestea lui de viaţă.

Cesima, în vârstă de 18 ani, vine din Ploiești și este dansatoare. Concurenta afirmă că dansul contemporan o pune în valoare cel mai bine pe scenă.

„De multe ori dansul apare inevitabil în viaţa unui om, dar eu m-am născut pentru asta!”

Anamaria are 20 de ani, vine din Constanța și profesează ca instructor de dans. Concurenta spune despre ea că, dintre toate stilurile de dans, cel pe care îl preferă și stăpânește cel mai bine este dancehall.

„Sunt instructor de dans, iar de fiecare dată când îmi privesc elevii în ochi mă conving şi mai mult că dansul reprezintă tot universul meu!”

Andrei are 27 de ani, este din București și profesează ca hairstylist. Concurentul marturisește că este pasionat de un stil de dans deloc comun, popping.

„În acest show îmi doresc să pot exprima tot ceea ce simt. Vreau să evoluez, să experimentez şi să câştig!” 

Monica are 18 ani și este din București. Concurenta, care profesează ca dansatoare, spune despre ea că preferă stilul de dans comercial, în detrimentul celorlalte.

„În clasa a 5-a m-am înscris la un curs de street dance, iar de atunci inima mea a bătut în ritmul muzicii!”

Citește și: 

Ed Sheeran şi-a anunţat retragerea temporară din muzică. Artistul este acuzat de plagiat! Câte dintre hiturile sale sunt de fapt copiate?

Știai că Antonia are o soră mai mică? Cum se înțelege Alessia cu băieții artistei?

Marius Moga, declaraţie emoţionantă de dragoste pentru soţia lui Bianca: „Eşti femeia vieţii mele’

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri