Chiromanţie – Linia căsătoriei îţi dezvăluie când te vei mărita

chiromantie

Tu ştii unde se află în palmă linia căsătoriei? Eşti curioasă să afli dacă te vei căsători şi la ce vârstă se va întâmpla acest lucru?

Linia căsătoriei

Fiecare palmă are o hartă care, descifrată, poate releva multe secrete despre ce fel de viaţă va avea posesorul ei. Este uşor să afli dacă te vei căsători sau nu. Trebuie doar să întorci palma spre tine şi să începi să te uiţi la liniile din ea. Potrivit studiilor în domeniu, linia căsătoriei se găseşte la baza degetului mic, sub el şi este foarte scurtă.

Conform divahair.ro, această linie poate avea diferite forme, de asemenea, ea poate fi localizată adesea în următoarele locuri:

 • La baza degetului mic
 • Imediat deasupra liniei inimii
 • Poate fi curbată ascendent
 • Poate fi curbată descendent

Aşadar dacă vei ţine cont de cele două aspecte, forma liniei şi locul unde se găseşte aceasta, ai putea afla când te vei căsători.

Poziţionarea liniei căsătoriei

 • Când linia căsătoriei se află aproape de linia inimii

Dacă palma ta stângă relevă acest lucru, s-ar putea să devii femeie căsătorită înainte de 30 de ani. Unele tinere vor să dea naştere la copii cât mai devreme, de aceea îşi doresc să se mărite foarte repede. Din păcate, se pare că aceste persoane cu linia căsniciei situată foarte aproape de linia inimii riscă să aibă un mariaj destul de scurt.

 • Când linia căsătoriei se află la jumătatea distanţei dintre linia inimii şi baza degetului mic

Dacă observi că linia căsătoriei se afla în acest loc, asta spune despre tine că eşti o persoană raţională şi nu te arunci cu capul înainte. Aşadar, este posibil să te măriţi tot pe la 30 de ani, însă doar dacă vei considera că a venit clipa.

 • Când linia căsătoriei este mai aproape de degetul mic

Dacă descoperi că palma ta stângă are linia aceasta mai aproape de degetul mic, s-ar putea să te căsătoreşti mai târziu, adică pe la 35-40 de ani.

 • Când ai mai multe linii ale căsniciei

Poţi găsi în palma ta două sau chiar mai multe astfel de linii, acest lucru nu înseamnă însă că vei avea atâtea căsătorii în funcţie de numărul liniilor respective. Află că asta, de fapt, înseamnă că ai mai mulţi pretendenţi care îşi doresc să te ducă la altar. Foarte interesant de ştiut e faptul că dacă una dintre aceste linii ale căsniciei este mai lungă decât celelalte, simbolizează ca ai putea avea o căsnicie lungă şi minunată.

 • Dacă linia căsătoriei este lungă şi bine marcată

Dacă vei observa asta în palma ta, înseamnă că îţi vei dărui inima unei singure persoane, pentru toată viaţa şi că vei avea o căsătorie durabilă şi fericită.

 • Dacă ai mai multe linii care formează o stea

O astfel de stea semnifică faptul că s-ar putea să ai succes în dragoste. Steaua ar însemna un nou început care poate duce la căsătorie.

 • Dacă linia căsătoriei este curbată ascendent

Conform aceleiaşi surse, cei cu linia căsniciei curbată ascendent se concentrează foarte mult pe acest lucru, adică vor neapărat să se căsătorească. Aceste persoane s-ar putea căsători după ce vor împlini 30 de ani, iar dacă aleg să facă acest pas înainte de 30 de ani, este posibil să divorţeze repede.

 • Dacă linia căsătoriei este curbată descendent

Dacă găseşti în palma ta o astfel de linie s-ar putea să faci pasul decisiv după 40 de ani. Va fi foarte bine pentru tine să iei această decizie pentru că eşti o persoană raţională şi nu vrei să te căsătoreşti de mai multe ori.

Citeşte şi Învață să ghicești în palmă: ce înseamnă linia inimii

Sursa foto: shutterstock.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse