Euromedic Romania a lansat serviciul de spitalizare de zi, in centrele din Petrosani si Arad

Euromedic Romania a lansat serviciul de spitalizare de zi, in centrele din Petrosani si Arad

Euromedic Romania
Spitalizarea de zi reprezinta o alternativa pentru pacientii care nu necesita supraveghere medicala mai mare de 12 ore. In Centrele de Diagnostic Imagistic Euromedic din Arad si Petrosani, specialistii efectueaza servicii de monitorizare si tratament a pacientilor cronici in diferite specialitati – neurologie (monitorizarea pacientilor cu afectiuni neurologice cronice), medicina interna (monitorizarea pacientilor cronici, cu patologie specifica) si reumatologie (monitorizarea pacientilor cu afectiuni reumatologice cronice).

,,Optand pentru spitalizarea de zi, pacientii au acces la tratament, respectiv monitorizarea tratamentului, intr-un mediu cat mai apropiat de conditiile ,,de acasa”. Este un serviciu nou, pe care l-am lansat in cadrul acestor centre pentru a raspunde nevoilor pacientilor. Serviciul de spitalizare de zi, accesibil pacientilor de la inceputul lunii iulie, reconfirma atentia pe care o acordam nevoilor specifice zonelor in care ne defasuram activitatea”, a declarat Anca Petca, presedinte Euromedic Romania.

Serviciul de spitalizare de zi mai este disponibil in centrele Euromedic din Bucuresti (oncologie) si Constanta (oncologie, neurologie si medicina interna).

 Programari
Programarile se fac la sediul centrelor sau la numerele de telefon 0254-549.401 (Petrosani) si 0257-369.101 (Arad), de luni pana vineri, intre orele 08:00 si 20:00, cu exceptia sarbatorilor legale, sau prin e-mail, la adresele de e-mail petrosani@euromedic.ro / arad@euromedic.ro.

Despre Centrul de Diagnostic Imagistic Euromedic Arad
Inaugurat in 2002, Centrul de la Arad a fost primul centru Euromedic din Romania. In cadrul acestui centru sunt furnizate servicii medicale in ambulatoriu, in cadrul contractelor incheiate cu casele de asigurari de sanatate si in regim privat. In Romania, centre Euromedic mai sunt in:

  • Constanta (2003)
  • Petrosani (2004)
  • Fundeni (2004, in Bucuresti)
  • Medgidia (2007)
  • Pascani (2008)
  • Iasi (2008).

Despre Centrul de Diagnostic Imagistic Euromedic Petrosani
Deschis in 2004, Centrul de Diagnostic Imagistic Euromedic Petrosani ofera servicii medicale de diagnostic imagistic de inalta performanta pacientilor din Valea Jiului, in cadrul contractelor incheiate cu casele de asigurari de sanatate, in contract cu spitale si in regim privat. In Romania, centre Euromedic mai sunt in: Constanta (2003), Petrosani (2004), Fundeni (2004, in Bucuresti), Medgidia (2007), Pascani (2008) si Iasi (2008).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate