Cele mai frumoase mesaje de Crăciun pe care să le trimiți celor dragi în preajma marii sărbători creștine

Cu siguranță, pe oamenii care ne sunt dragi îi purtăm necontenit în gândurile noastre. Cu toate acestea, puțini dintre noi verbalizează gândurile bune pe care le au pentru cei pe care-i iubesc. Marile sărbători creștine sunt ocazii perfecte pentru a le spune celor dragi cât de importanți sunt pentru noi și pentru a le transmite dragostea noastră.

Iată, în cele ce urmează, cele mai frumoase mesaje de Crăciun pe care să le trimiți celor dragi în preajma marii sărbători creștine.

Citeste si 8 colinde de Crăciun pentru copii

Mesaje de Crăciun creștine

De Crăciun, să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că, dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri.

Frumusețea sărbătorilor de iarnă, cu dulcele ecou al colindelor și cu imaginea celor dragi în suflet să îți aducă împlinire, iubire și multă fericire. Sărbători fericite!

Liniștea Crăciunului să sălășluiască veșnic în casele și în inimile voastre. Sărbători liniștite!

Sfânta Sărbătoare a Nașterii Domnului Iisus Hristos să îți aducă în casă tot ce e mai bun pe această lume, multă fericire, prosperitate și liniște sufletească.

Vezi si cele mai frumoase filme de Craciun!

Învaţă să culegi din fiecare Crăciun sfinţenie, bucurie, lumina pe care să o împarti tot anul cu cei dragi! Crăciun fericit!

E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină și caldură alături de cei dragi ție. Dăruiește din toata inima și deschide-ți sufletul pentru a primi dragoste și fericire. Lasă-ți sufletul să renască și trăiește fiecare zi ca pe un dar neprețuit!

Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune! Sărbători fericite!

Sărbătorile de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranţă, spiritul Crăciunului prin pace, emoţia Crăciunului prin dragoste. Sărbători fericite!

Citeste si Lista celor mai îndrăgite filme de Crăciun. Trebuie să le vezi alături de cei dragi!

Mesaje de Crăciun amuzante, pentru prieteni

Bucuria Crăciunului să te ţină până în zori şi un cor de Crăciuniţe să-ţi cânte de sărbători!

Moşule bătrân şi bun, iată ce vreau de Crăciun: vreau un spiriduş să vină, s-aibă muşchi, o casă şi maşină. Peste ani şi ani de zile, muşchii să i se-ntărească, bogăţia să-i sporească, sufletu-n mine să crească.

L-am văzut pe Moș Crăciun/Venea tare de departe/Cu un sac mare în spate/Să aducă sănătate/Așteaptă-l că el vine/Dar acum este la mine!

Dacă Moş Crăciun nu vine, înseamnă că e cu mine. Stăm la bârfe, bem un vin, poate chiar “îl şi combin”. Moşule cu barba sură, ce miroşi a băutură, patu-i cald, l-am pregătit, ţi-a fost frig, eşti obosit? Tu, de daruri n-ai primit, nu eşti rău, stai liniştit! Dar de când este la mine, a uitat de tot de tine…

Moș Crăciun cu barba lungă, sărăcia ți-o alungă și te scoate la plimbare, să dai cu nasu-n ninsoare, ia mai hai și pe la mine că doar ți-o fi numai bine! Iară de nu vei veni, Moșu nu te va iubi și-ți va scrie pe hârtie doar tot ce îți doresc eu ție: „Sănătate și mulți ani, plini de aur și de bani'

E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară… prin zăpadă Moşul zboară? Ni se trage de la vin. Sărbători fericite!

Să ai un Crăciun Fericit și să trăiești în sărbătoare, să-ți miroasă a brad în casă și a bani în buzunare!

Moşul vine cam tiptil, niciodată nu-l simţim, dar de fiecare dată, lasă-n fiecare poartă, fericire, bucurie, sănătate pe vecie! Crăciun fericit!

Mesaje de Crăciun pentru colegi

Happy Merry Christmas, cu tot ce e the best, full de cadouri cool și vă very îmbrățișez. Kisses la toți!

În noaptea sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile şi supărările. Deschide-ti inima şi primeste un strop din binecuvântarea care se revarsă peste lume în această noapte!

Sfânta sărbătoare a Crăciunului să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. Sărbători liniștite!

Sărbătoarea Crăciunului să vă aducă tot ce-i mai bun pe lume, multă iubire, fericire şi prosperitate. Crăciun fericit!

Sărbătorile de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranţă, spiritul Crăciunului prin pace, emoţia Crăciunului prin dragoste.

Farmecul zilelor de Crăciun să te însufleţească şi să-ţi lumineze toată fiinţa! Bucură-te de adevărata semnificaţie a acestei sărbători alături de toţi cei pe care îi iubeşti!

Mesaje de Crăciun pentru sefi

Dacă îți dorești să înveselești cadoul, un mesaj de Craciun pentru sefi te va salva:

Mesaje formale

Îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci pentru noi, apreciez munca depusă. Să ai Sărbători frumoase!

Sunt  foarte recunoscător că lucrez alături de tine. Am învățat atât de multe de când fac parte din echipa ta. La cât mai mulți ani tot așa!

Îți mulțumesc că mă inspiri, mă asculți, dar mai ales că scoți tot ce este mai bun din mine! Să o ții tot așa! La Mulți Ani!

Pentru cei mici, gasesti aici cele mai bune filme de Craciun pentru copii!

Citeste si Cum ar trebui să aranjezi masa de Crăciun?

Sursa foto: shutterstock

Vezi și alte idei de mesaje de Craciun frumoase

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse