Cele mai frumoase mesaje de Crăciun pe care să le trimiți celor dragi în preajma marii sărbători creștine

mesaje de Crăciun

Cu siguranță, pe oamenii care ne sunt dragi îi purtăm necontenit în gândurile noastre. Cu toate acestea, puțini dintre noi verbalizează gândurile bune pe care le au pentru cei pe care-i iubesc. Marile sărbători creștine sunt ocazii perfecte pentru a le spune celor dragi cât de importanți sunt pentru noi și pentru a le transmite dragostea noastră.

Iată, în cele ce urmează, cele mai frumoase mesaje de Crăciun pe care să le trimiți celor dragi în preajma marii sărbători creștine.

Citeste si 8 colinde de Crăciun pentru copii

Mesaje de Crăciun creștine

De Crăciun, să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că, dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri.

Frumusețea sărbătorilor de iarnă, cu dulcele ecou al colindelor și cu imaginea celor dragi în suflet să îți aducă împlinire, iubire și multă fericire. Sărbători fericite!

Liniștea Crăciunului să sălășluiască veșnic în casele și în inimile voastre. Sărbători liniștite!

Sfânta Sărbătoare a Nașterii Domnului Iisus Hristos să îți aducă în casă tot ce e mai bun pe această lume, multă fericire, prosperitate și liniște sufletească.

Învaţă să culegi din fiecare Crăciun sfinţenie, bucurie, lumina pe care să o împarti tot anul cu cei dragi! Crăciun fericit!

E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină și caldură alături de cei dragi ție. Dăruiește din toata inima și deschide-ți sufletul pentru a primi dragoste și fericire. Lasă-ți sufletul să renască și trăiește fiecare zi ca pe un dar neprețuit!

Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune! Sărbători fericite!

Sărbătorile de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranţă, spiritul Crăciunului prin pace, emoţia Crăciunului prin dragoste. Sărbători fericite!

Citeste si Lista celor mai îndrăgite filme de Crăciun. Trebuie să le vezi alături de cei dragi!

Mesaje de Crăciun amuzante, pentru prieteni

Bucuria Crăciunului să te ţină până în zori şi un cor de Crăciuniţe să-ţi cânte de sărbători!

Moşule bătrân şi bun, iată ce vreau de Crăciun: vreau un spiriduş să vină, s-aibă muşchi, o casă şi maşină. Peste ani şi ani de zile, muşchii să i se-ntărească, bogăţia să-i sporească, sufletu-n mine să crească.

L-am văzut pe Moș Crăciun/Venea tare de departe/Cu un sac mare în spate/Să aducă sănătate/Așteaptă-l că el vine/Dar acum este la mine!

Dacă Moş Crăciun nu vine, înseamnă că e cu mine. Stăm la bârfe, bem un vin, poate chiar “îl şi combin”. Moşule cu barba sură, ce miroşi a băutură, patu-i cald, l-am pregătit, ţi-a fost frig, eşti obosit? Tu, de daruri n-ai primit, nu eşti rău, stai liniştit! Dar de când este la mine, a uitat de tot de tine…

Moș Crăciun cu barba lungă, sărăcia ți-o alungă și te scoate la plimbare, să dai cu nasu-n ninsoare, ia mai hai și pe la mine că doar ți-o fi numai bine! Iară de nu vei veni, Moșu nu te va iubi și-ți va scrie pe hârtie doar tot ce îți doresc eu ție: „Sănătate și mulți ani, plini de aur și de bani'

E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară… prin zăpadă Moşul zboară? Ni se trage de la vin. Sărbători fericite!

Să ai un Crăciun Fericit și să trăiești în sărbătoare, să-ți miroasă a brad în casă și a bani în buzunare!

Moşul vine cam tiptil, niciodată nu-l simţim, dar de fiecare dată, lasă-n fiecare poartă, fericire, bucurie, sănătate pe vecie! Crăciun fericit!

 

Mesaje de Crăciun pentru colegi

Happy Merry Christmas, cu tot ce e the best, full de cadouri cool și vă very îmbrățișez. Kisses la toți!

În noaptea sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile şi supărările. Deschide-ti inima şi primeste un strop din binecuvântarea care se revarsă peste lume în această noapte!

Sfânta sărbătoare a Crăciunului să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. Sărbători liniștite!

Sărbătoarea Crăciunului să vă aducă tot ce-i mai bun pe lume, multă iubire, fericire şi prosperitate. Crăciun fericit!

Sărbătorile de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranţă, spiritul Crăciunului prin pace, emoţia Crăciunului prin dragoste.

Farmecul zilelor de Crăciun să te însufleţească şi să-ţi lumineze toată fiinţa! Bucură-te de adevărata semnificaţie a acestei sărbători alături de toţi cei pe care îi iubeşti!

Citeste si Cum ar trebui să aranjezi masa de Crăciun?

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse