Lista celor mai îndrăgite filme de Crăciun. Trebuie să le vezi alături de cei dragi!

Lista celor mai îndrăgite filme de Crăciun. Trebuie să le vezi alături de cei dragi!

Crăciunul este sărbătoarea pe care o petrecem întotdeauna alături de familie, iar dacă îți dorești o seară liniștită și plină de magie, vizionarea unui film alături de toți cei dragi este cea mai bună modalitate prin care o poți obține. Poate că pe multe dintre ele deja le-ai văzut, însă Crăciunul parcă nu are același farmec fără ele, așa că poți alege din lista celor mai îndrăgite filme de Crăciun pentru o seară memorabilă. 

Să îți petreci seara de Crăciun în fața televizorului, cu o cană de vin fiert în mână și alături de apropiați este modalitatea prin care poți simți magia acestei sărbători. Dacă nu știi ce film să alegi, noi am pregătit o listă cu cele mai frumoase filme pe care le poți vedea de Crăciun.

Lista celor mai îndrăgite filme de Craciun

1. Cum a furat Grinch Crăciunul

Cum a furat Grinch Crăciunul este un film apărut în anul 2000. Filmul spune povestea lui Grinch care locuiește la periferia orașului Whoville și intenționează să le distrugă vacanța de Crăciun cetățenilor orașului. Filmul a fost inspirat dintr-o carte cu imagini pentru copii.

2. Crăciunul la castel

Crăciunul la castel este un film apărut în anul 2011. Producția cinematografică spune povestea lui Jules Daly, o tânără care după moartea surorii ei are grijă de cei doi nepoți. Într-un moment în care lucrurile mergeau prost în viața ei, tânăra este chemată să viziteze castelul din Castleberry alături de cei doi nepoți, iar acest lucru ajunge să îi schimbe viața în mod radical.

3.  Singur acasă

Singur acasă prezintă povestea familiei McCallister, una foarte numeroasă. Aceștia plănuiesc să plece la Paris pentru a sărbători Crăciunul, dar îl uită pe Kevin McCallister acasă. Băiețelul trece printr-o mulțime de aventuri în încercarea de a înfrunta doi hoți care se pregătesc să îi jefuiască locuința, știind că toți membrii familiei sunt plecați în vacanță.

Pentru cei mici, gasesti aici cele mai bune filme de Craciun pentru copii!

4. Singur acasă 2: Pierdut în New York

Singur acasă 2: Pierdut în New York este o continuare a filmului Singur acasă, apărut în 1990. De această dată, familia McCallister se pregătește să petreacă Crăciunul în Florida, iar în urma experienței avute în urmă cu un an, aceștia se asigură că nu îl vor mai uita acasă pe Kevin. Deși ajung toți la aeroport, Kevin se urcă într-un alt avion și ajunge la New York, se întâlnește cu hoții din primul film și trece din nou printr-o mulțime de peripeții.

5. Expresul Polar

Expresul Polar este un film fantastic apărut în anul 2004 și care are la bază cartea pentru copii care poartă același nume, scrisă de Chris Van Allsburg. Filmul își propune să rezolve dilema unui băiețel: Există sau nu Moș Crăciun? Așteptând să audă zurgălăii saniei lui Moș Crăciun, în fața ferestrei băiețelului oprește un tren, iar micuțul pleacă în călătoria vieții lui.

6.  Moșul cel rău

Moșul cel rău este o comedie de Crăciun care a apărut în anul 2003. Acțiunea se desfășoară în jurul a doi bărbați care jefuiesc magazine în perioada sărbătorilor, fiind îmbrăcați în Moș Crăciun și elf. Cei doi hoți sunt descoperiți de un băiețel, iar planurile lor sunt date peste cap, ajungând să înțeleagă care este adevărata semnificație a Crăciunului.

Foto: facebookm hepta.ro

Citește și:

asa de Crăciun?

Playlist de Crăciun – Cele m10 colinde româneşti pe care să le asculţi în Ajunul Crăciunului

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse